HRVATSKA PEVAČICA OSLEPELA I OSTALA NEPOKRETNA! Prolazila kroz PRAVU GOLGOTU, pa poželela da UMRE!

Autor:

Zabava

07.11.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna hrvatska pevačica Nika Antolos pre nekoliko godina otkrila je da joj je dijagnostifikovana multipla skleroza. Ova dama sada tvrdi kako nema ni traga bolesti zbog koje nije mogla da hoda.

Republika

Foto: printscreen

Nika Antolos se razbolela

Popularna hrvatska pevačica Nika Antolos pre nekoliko godina otkrila je da joj je dijagnostifikovana multipla skleroza, i od tada kreću njene noćne more, ali sada, po njenim navodima iz medija, situacija je znato bolja, te pevačica ima utisak da se sreća osmehnula i čak njoj.

- Toliko sam dobro, Bogu hvala, da se ne mogu poistovetiti s onom Nikom od pre dve godine. Danas mi se to razdoblje čini toliko stranim. U tome vidim Božju milost koju je izlio na mene - rekla je pevačica u jednoj TV emisiji, koja je inače usled bolesti, oslepela na jedno oko.

Foto: printscreen

Nika Antolos oslepela

Antolosova se takođe pristetila perioda kada joj je dijagnostifikovana bolest:

- U sekundi mi je kroz glavu prošlo milion pitanja. Onda sam rekla Bogu da ću prihvatiti ako On misli da ja to mogu. Tada sam doživela olakšanje i mir koji me je pratio tokom cele terapije. Ako sam pristala da idem uz Boga noseći taj krst, znala sam da se nemam čega plašiti - istakla je ona.

Najteže joj je bilo kada nije mogla da hoda i nije imala snage ni za šta. Oslepela je na levo oko i proživljavala je veliku bol. Bila je zavisna od pomoći drugih.

- U jednom trenu rekla sam da mi je dosta i tražila sam od Boga da me uzme. Tada sam samu sebe posramila, odnosno videla koliko mi je vera mala - kaže Antolosova i dodaje:

- Niko od nas ne zna kad mu je zadnji dan u životu. Stoga je glupost strahovati od bilo kakve dijagnoze jer od toga nećeš moći videti šta se predivno iza toga skriva. Od nas zavisi hoćemo li ići putem vere ili ne - zaključuje Nika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading