SUZE I BOL U JUTARNJEM PROGRAMU! POZNATI SE OPRAŠTAJU OD MARINKA ROKVIĆA: Ovo je godina kad samo pevači umiru!

Autor:

Zabava

07.11.2021

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros se na Pinku, emituje "Novo vikend jutro", ali ovog puta, atmosfera u studiju ne odiše srećom i smehom, već vlada melanholična i depresivna atmosfera, zbog smrti našeg muzičkog velikana Marinka Rokvića.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić preminuo

Poznati pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je juče u 68.godini nakon duge borbe sa bakterijom koja mu je napala organizam, da bi se na kraju ispostavilo da je pevač, zapravo bitku vodio sa rakom pankreasa. Zbog toga je poznata muzička legenda odlučila da se povuče u medijsku ilegalu, a  svi su duboko verovali da da će uspeti da se izbori i da će se vratiti svojoj publici i pesmi, ali nažalost to se nije desilo, tako da je ta tragična vest u velikoj meri rastužila njegove mnogobrojne prijatelje i kolege sa domaće scene.

Jutros se na Pinku, emituje "Novo vikend jutro", ali ovog puta, atmosfera u studiju ne odiše srećom i smehom, već tužnim emocijama, zbog prevelikog gubitka, s toga su gosti ovog TV formata, odlučili da mu posvete par reči:

Foto: ST/N. MANDIĆ

Estrada se oprašta od Marinka

- Pevala sam Nikoli svadbu ta porodica je jako bitna za mene, sa Marinkom sam imala privatne razgovore. Znala sam da je bolestan, ali nisam znala da je ovoliko. Ova je godina kada samo pevaci umiru, nas je najviše otislo - rekla je Cakana.

Foto: printscreen

Cakana izjavila saučešće porodici Rokvića

- Znala sam da je bolestan, stalno sam bila u kontaktu sa Nikolom, bio je vredan i radan. Ostvario se kao pevao suprug, otac i deda, iza sebe je ostavio dva sina na koje može samo da bude ponosan.Toliko nas je otišlo da se ja vec pitam ozbiljno sta se desava, došlo je vreme danas nas ima sutra nas nema. Marinko je bio u prvih pet pevača kod nas, nije se pojavljivao na svakom mestu birao je gde će da peva, on je svojim dostojanstvom branio našu generaciju i branšu - izjavila je Snežana Đurišić.

Foto: printscreen

Lepa Lukić slomljena

- Stvorio je sve za sebe i porodicu, taman kad je trebalo da uživa, on je umro prerano, tek je trebao da uživa, rano je otisao. Marinko je voleo samo jednu ženu Slavicu, kad smo bili u Kanadi nas dvoje smo bili u istoj kuci isti ljudi su nas prihvatili da živimo kod nih dok smo tamo, posle je otišao on u Otavu i tamo je bio sa vanbracnim sinom, a ja sam ostala u toj kući.Slavica je velika kraljica, ona je prihvatila sve što je Marinkovo - izjavila je Lepa Lukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading