VESNA ZMIJANAC SE OPROSTILA OD MARINKA ROKVIĆA: Pevačica objavila snimak kako PLAČE dok on peva, pa uputila OVE EMOTIVNE REČI! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

06.11.2021

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Marinko Rokvić preminuo, ostavila je njegove kolege i prijatelje neutešnim, među kojima je i Vesna Zmijanac.

 
Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ/printscreen

Vesna Zmijanac se oprostila od Marinka Rokvića

 

Poznati pevač narodne muzike Marinko Rokvić preminuo je danas u 68.godini, nakon duge borbe sa bakterijom koja mu je napala organizam, međutim kako se kasnije saznalo, pevač je vodio bitku sa rakom pankreasa. Rokvić se nakon bolesti, povukao u medijsku ilegalu, a javnost je bila slabo informisano, kada je pevačevo zdravlje u pitanju.

Svi su duboko verovali da da će uspeti da se izbori i da će se vratiti svojoj publici i pesmi, ali nažalost danas je sve pogodila vest o njegovoj smrti, posebno njegove najbliže članove porodice, ali i dugogodišnje prijatelje i kolege sa javne scene, među njima je i Vesna Zmijanac. 

Ona je na svom Instagram nalogu objavila svoju i Marinkovu fotografiju iz mladosti:

 

 

Potom se od dragog prijatelja i kolege oprostila rečima:

- Maki, druže moj, neka ti je laka zemlja i večna slava. Hvala za sve divne pesme koje si nam ostavio. Porodici moje duboko saučešće. Otišao je još jedan velikan - napisala je Vesna.

 

 

Zmijančeva je i podelila snimak iz jedne emisije, gde ona plače dok Marinko peva svoj čuveni hit "Zamiriši na brazdu".

 

 

Podsetimo, Marinkov sin Nikola, obratio se medijima:

- Šta da vam kažem, dali smo javno saopštenje, kako bi se osećali. Teško nam je, nemam reči. Izašao sam pošto se ispred, ne znam šta bih rekao. Nadam se da razumete našu tugu, bol, a i radost što smo imali takvog oca koji nam je pokazao mnoge stvari, posebno u poslednjih godinu dana u njegovoj borbi sa kancerom. Pokazao je čojstvo i junaštvo, spasao je nas od sebe i bio je veliki junak. Hvala na razumevanju - rekao je Nikola okupljenim medijima (pogledajte OVDE).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading