NIJE MU OSTALA DUŽNA! Ovo je skupoceni automobil koji je Marija Karan razlupala u centru Beograda, nakon tuče sa dečkom!

Autor:

Zabava

06.11.2021

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burna rasprava između Marije Karan i njenog izabranika, rezultirala je enormnim skandalom, koji se pretvorio u neviđenu raspravu, nakon čega ju je dečko udario, a glumica nije ostala dužna, te mu je polupala kola.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marija Karan slupala kola dečku

Posle burne rasprave beogradske glumice Marije Karan i njenog dečka, koja je započela jutros zorom u jednom prestoničkom restoranu, pa nastavljena nasred ulice, u žaru svađe oštećen je u automobil porše kajen.

Naime, do incidenta je došlo u žaru svađe između Karanove i njenog dečka, a on ju je posle svađe ošamario, nakon čega je Karanova uzela PR aparat i tegove iz kola, pa olupala zadnje staklo na kajenu.

 

Podsetimo, Marija je završila u Hitnoj pomoći, a auto je po nalogu policije dovezen ispred policijske stanice u centru grada, kako se vidi na slikama, zadnje staklo na autu je polupano. u prilogu iznad, možete pogledati u kakvom je stanju automobil. Inače, povodom skandala čiji je jedan od glavnih aktera, popularna glumica Marija Karan je odlučila da odloži snimanje emisije "Dinastije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nedja

07.11.2021 12:39

Zatvor za oboje.