CELA ESTRADA ZAVIJENA U CRNO: Ceca Ražnatović jedva smogla snage da se oprosti od Marinka: ZBOGOM LEGENDO!

Autor:

Zabava

06.11.2021

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Marinko Rokvić, jutros preminuo obojila je estradu u crno, a među mnogobrojnim kolegama sa javne scene, koji su uputili poslednje pozdrave muzičkoj legendi, našla se i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je duboko pogođena zbog ove vesti.

Republika

Foto: Miloš Ćetković

Ceca se oprostila od Marinka

Vest da je Marinko Rokvić, jutros preminuo obojila je estradu u crno, poznato je da je legendarni pevač negovao odnose sa mnogobrojnim kolegama, koje je ova tragična vest ostavila u neverici i u šoku. Rokvić se poslednjih nekoliko meseci povukao u medijsku ilegalu, s obzirom da je bio bitku sa opasnom bolešću, iz koje nažalost nije izašao kao borac.

Mnogobrojne kolege su se kroz tugu i bol oprostile od legendarnog pevača, a među njima je i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je na Instagram-u podelila njegovu fotku uz reči " Zbogom legendo".

Republika

Foto: printscreen

Ceca Ražnatović u šoku zbog smrti Marinka Rokvića

 

Podsetimo, pevač Marinko Rokvić, nakon preležane korone i hitne operacije ciste u međuvremenu se susreo sa novom bolešću, protiv koje, nije imao leka, te je danas, nakon duge borbe, preminuo u 68. godini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading