ERA OJDANIĆ SLOMLJEN ZBOG SMRTI MARINKA ROKVIĆA: Pevač u stanju šoka, jedva izustio: VAN SEBE SAM, NEKA GA ANĐELI ČUVAJU!

Autor:

Zabava

06.11.2021

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Marinko Rokvić preminuo je u 68. godini života, a njegov dugogodišnji prijatelj Era Ojdanić se načisto slomio, kada je čuo da je Marinko preminuo.

Republika

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Era Ojdanić slomljen

Pevač Marinko Rokvić preminuo je danas u Beogradu u 68. godini, ta vest je pola estrade zavila u crno, a među mnogobrojnim prijateljima i saradnicima, od njega se oprostio i Era Ojdanić.

Porodica i prijatelji su u šoku, a među prvima je saznao i to od nas pevač Era Ojdanić, koji je bilo veoma blizak sa Marinkom i nikada nisu krili koliko su se voleli. Pevača je ova vest ostavila bez teksta, te nije krio da je u stanju šoka.

Foto: printscreen

Marinko Rović preminuo nakon duge borbe sa bakterijom

Marinkovoj porodici moje iskreno saucesce. Cuo sam sad pred snimanje emisije i van sebe sam. Mnogo mi je zao. Nisam se ovome nadao. Neka ga andjeli cuvaju, bio je dobar covek - rekao je Era za Srpski telegraf.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading