ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO: Ovo je muškarac, koji je fizički nasrnuo na Mariju Karan, nije im prvi put da u javnosti prave haos!

Autor:

Zabava

06.11.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na glumicu Mariju Karan fizički je nasrnuo dečko Vladan Balaban nakon žestoke svađe koja se desila jutros u 4.05, a sada su isplivali svi detalji o njegovom životu.

Republika

Foto: printscreen

Dečko od Marije Karan

Na glumicu Mariju Karan fizički je nasrnuo dečko Vladan Balaban nakon žestoke svađe koja se desila jutros u 4.05 u Francuskoj ulicu u centru Beograda. Do sukoba je, došlo nakon što je Balaban izašao iz restorana u kome su zajedno bili, gde je došlo do verbalne rasprave i gde je Vladan udario Mariju u predelu desne strane lica.

Glumica je zatim uzela tegove i protivpožarni aparat i njima razbila zadnje staklo na Balabanovom "poršeu". Ona je zbog povreda prevezena u Urgentni centar gde i dalje nalazi.

Nakon razvoda od supruga Džoela Lubina, Marija Karan je stupila u emotivnu vezu sa biznismenom Vladanom Balabanom koji takođe iza sebe ima brak.

Podsetimo, stvari među njima nisu najbolje funkcionisale ni na početku veze dokaz su svađe koje su imali na letovanju, kada ih je "Alo!" uslikao tokom žučne rasprave ispred hotela u kome su boravili, te nisu marili ni za prolaznike.

Policiju je jutros pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi terenac iz kog jedna žena zapomaže.

Čim je policija došla, na ulici je zatekla porše kajen u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko V.B.

Policija je utvrdila da su se njih dvoje prethodno posvađali u jednom poznatom prestoničkom restoranu posle čega je njen dečko izašao iz restorana i krenuo ka garaži u Dositejevoj.

Zbog zadobijenih povreda, otekle desne strane lica, Marija je kolima Hitne pomoći u pratnji policijske patrole prevezena Urgentni.

Dežurni tužilac je konstatovala da nema elemenata krivičnog dela, ali može biti podneta prekršajna prijava. Takođe, Marijin dečko ako želi može da podnese krivičnu prijavu zbog uništavanja automobila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Baba Dostana

06.11.2021 17:51

Domaćica i majka maloletnog deteta😉