SKANDAL EPSKIH RAZMERA: Mariji Karan dečko NALUPAO ŠAMARE, a ona mu u samoodbrani RAZBUCALA staklo na poršeu!?

Autor:

Zabava

06.11.2021

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Karan se jutros žestoko sukobila sa njenim izabranikom, nakon čega je dečko nasrnuo fizički na nju, ali po navodima iz medija, glumica mu nije ostala dužna.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Marija Karan se potukla sa dečkom

Jutros je u 4.05 sati, žitelje Francuske ulice probudila žučna svađa i obračun, koji se desio između popularne glumice Marije Karan i njenog dečka.

Policiju je pozvao komšija i prijavio da se u Francuskoj ulici kod broja 29 na ulici nalazi džip iz kog jedna žena zapomaže. Čim je došla, policija je na ulici zatekla porše kajen u kom se na mestu vozača nalazila glumica Marija Karan, a na mestu suvozača njen dečko.

Policija je utvdila da su se njih dvoje prethodno posvađali u jednom poznatom prestoničkom restoranu polse čega je dečko izašao iz restorana i krenuo ka garaži u Dositejevoj. Odmah potom usledila je nova rasprava između njih dvoje posle koje je otvorenom šakom udario Mariju u desnu stranu lica na šta je glumica uzela tegove i PR aparat i njima razbila zadnje staklo na vozilu, kako prenosi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Dovla

06.11.2021 09:57

Elita covece!

Odgovori 14 3
Mickey

06.11.2021 10:01

Krenuo prema poršeu, dotična glumica je trebala uzeti taksi i otići kući.

Odgovori 11 0
podesen

06.11.2021 10:09

Neki radnik ide u prestonicki restoran i vozi kajena,aha,sama birala srce.

realNO

06.11.2021 13:15

Zar je moguće da je po žena uvek kriva, pa čak i kada je muškarac udari. Podrška Za Mariju nadam se da će se brzo oporaviti od šoka.