ŠOK SAZNANJE: Mitar Mirić uputio NEPRISTOJNU PONUDU Elektri Elit, ona ga ovim rečima ŽESTOKO PONIZILA!

Autor:

Zabava

06.11.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elektra je gostujući u emisiji "Kontrashow", otkrila da joj je popularni pevač Mitar Mirić slao nepristojne ponude, njena ispovest je sve ostavila bez teksta.

Republika

Foto: printscreen

Elektra Elit i Mitar Mirić

Elektra Elit poznata je kao transrodna pevačica koja ne krije da se u Švajcarskoj bavi i najstarijim zanatom, a osim po tome, ova transrodna diva je ostala upamaćena zahvaljujući činjenicida da uvek o svim gorućim temama, priča bez dlake na jeziku, a tako je bilo i ovog puta kada je raskrinkala popularnog pevača.

 Elektra je gostujući u emisiji "Kontrashow" otkrila detalje iz svog života, a jedno priznanje posebno je šokiralo.

- Imam primarni i sekundarni posao. Primarni je prostitucija. Glavnu ulogu igraju pare. Kad osetiš mnogo više para nego što si očekivao, onda tu nema prestanka. I zavoliš ga... Jednostavno, da mogu da biram novi život, opet bih bila prositutka. Uz muziku. Poenta je voleti sebe, voleti seks, a lova to je ona stvar koja dolazi pa dolazi - počela je Elektra i otkrila da ju je u taj svet uveo bivši partner.

Na pitanje da li je sa nekim sa javne scene imala intimne odnose Elektra je šokirala odgovorom da ju je poznati pevač Mitar Mirić kontaktirao jednom prilikom i navodno od nje tražio seksualne usluge.

- Neću da kažem sa kim sa javne scene sam imala seks, ali pisao mi je jedan narodni pevač, neću da kažem sad koji, ima otprilike već 55 godina, i pitao me za seks i nisam mu odgovorila! Mislim, mogu da kažem ko je! Pisao mi je Mitar Mirić i nisam mu odgovorila jer se ja ne bavim prostitucijom u svojoj državi. On nije moj tip - rekla je Elektra.

 

 

Podsetimo, Elektra od skoro uživa i u srećnom braku sa sportistom i biznismenom Nenadom Vujadinovićem, a iz perioda kada je bila muškarac, Elektra ima i dvoje dece, sina i ćerku, koji ni u jednom trenutku nisu osudili njenu odluku da promeni pol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading