BARBARA MI JE TREĆA SREĆA, REŠIO SAM DA SE ŽENIM: Darko Lazić progovorio o braku sa Barbarom!

Autor:

Zabava

05.11.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak skućili su se u Novom Sadu, a sada su ekskluzivno ekipi Srpskog telegrafa otvorili vrata novog stana.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić i Barbara Bobak

 Darko i Barbara otkrili su za naš list da, uprkos tračevima i spletkama koje folkeru, kako se priča, prave bivše devojke i fanovi koji malicioznim porukama pokušavaju da im rasture vezu, uspevaju da ostanu zajedno i iz svega izađu jači nego ikad. Lazić kaže da se s Barbarom slaže skoro u svemu, te i da se nada da će ona biti žena s kojom će uskoro da radi na prinovi.

- Obećao sam sebi da više neću da komentarišem ništa što se tiče bivših partnerki. One su te koje me u javnosti predstavljaju kao neodgovornog oca, kockara i raspalu pijanicu, ja to ne radim. Nikada nisam išao okolo i pričao ružno za bivše. To nije moj stil, pogotovo što ne bih nikada ružne reči pričao za majke moje dece. Barbara je neka druga priča. Poklopili smo se u svemu, valjda se na meni vidi sreća?! Ona je devojka koja nije ljubomorna, ima jak karakter i verujte mi da ne postoji stvar koju bih u našoj vezi promenio. Mogu da kažem, s ove tačke gledišta, da je ona žena s kojom planiram decu i brak. Daće bog da jednog dana napravimo svadbu, verujem da i ona misli isto pošto sam rešio da se oženim njom - rekao je Darko kroz smeh, pa se Barbara nadovezala.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić i Barbara Bobak

- S Darkom mi je prelepo. Složiću se sa svim što je rekao. Mislim da je preduslov za uspešnu vezu da partneri budu iskreni. Ako se nešto krije, laže i spletkari, normalno je da će u nekom trenutku sve to da ispliva i nastane haos - rekla je Bobakova, a onda je Lazić dodao:

- Svi znaju da sam bio u braku, kao i u vanbračnoj zajednici, ali nikada ni s jednom nisam pravio svadbu, sada hoću. Akobogda, da sve ostane ovako, Barbara će biti jedina žena s kojom ću napraviti veliku svadbu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić i Barbara Bobak

Nakon toga što je Lazić rekao devojka ga je izljubila, a onda rekla da je nisu pogađale priče da je Darko gura u posao i da zahvaljujući njemu ima tezge i nastupe.

- Imala sam posao i pre Darka. Nije istina da me bio ko gura, to i Darko kaže. Meni ne treba reklama. Roditelji su me vaspitali tako da sve zaradim svojim trudom. Ne radim ništa preko tuđe grbače i na to sam ponosna. Darko i ja smo u istom poslu i to je razlog što mnogima pada na pamet da me on gura i troši moje pare. Kružile su priče da on više ne radi, da ga niko ne zove jer pravi probleme, ali to nije tačno. On i ja non-stop radimo. To što se ne reklamiramo ne znači da sedimo kod kuće. Gledamo svoja posla i mislim da je tako najbolje - rekla je Barbara za naš list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading