REPUBLIKA EKSKLUZIVNO KOD DARKA I BARBARE U GOSTIMA! Lazić i Bobakova otvorili vrata svog DOMA, pevač otkrio NAJVREDNIJU STVAR KOJU POSEDUJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.11.2021

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Darko Lazić i njegova devojka, takođe pevačica Barbara Bobak od trenutka kada su uplovili u emotivnu vezu, u javnosti su podigli prašinu i naišli na niz osuda kojima su oni odoleli i vodili se samo svojim srcem. Nedavno su počeli i da žive zajedno, a mi smo bili prvi koje su ugostili u svom ljubavnom gnezdu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

U gostima kod Darka Lazića i Barbare Bobak

Ljubavni par sa naše estradne scene koji izaziva veliku pažnju su zasigurno pevač Darko Lazić i pevačica Barbara Bobak. Njih dvoje su od samog početka romanse naišli na osudu javnosti, ali su oni uprkos svemu uspeli da odole zlim jezicima i ostanu u srećnoj vezi.

Njih dvoje su sada ekskluzivno za Republika.rs otvorili vrata svog doma i otkrili nam kako provode dane kada su zajedno, a reklo bi se da su toliko zaljubljeni da se ni ne razdvajaju.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić i Barbara Bobak ludo zaljubljeni

Darko nas je kao pravi domaćin ugostio i sproveo kroz stan, nagovestivši da s obzirom na to da su se uselili tek pre nedelju dana, ima mnogo toga još da se doda i uradi, ali da je njima njihova oaza mira dovoljna.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić i Barbara Bobak počeli da žive zajedno

Kako smo u jednom trenutku ugledali ususivač, Lazić je napomenuo da je Barbara ta koja usisava i koja je vredna, ali da je ipak njegov deo kuhinja, a onda nam pokazao najvredniju stvar u stanu. Ni manje ni više nego slaninu ala Bobak i sve slatko nasmejao.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Lazić pokazao najvredniji deo stana

Darko Lazić nije skidao osmeh sa lica sve vreme našeg boravka u njihovom zajedničkom stanu, a mi moramo priznati da ga dugo nismo videli tako srećnog. Njegova devojka Barbara je bila uz njega, a ono što je najvažnije njihova ljubav se oseti u vazduhu, sreća i harmonija u kojoj žive, te nije ni čudo što u njihovom zajedničkom životu postoji isključivo ono ''MI'', a mi im želimo da tako i ostane.

Ekskluzivan intervju Darka Lazića i Barbare Bobak pročitajte danas u 21 čas na portalu Republika.rs, a pogledajte na našem Jutjub kanalu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading