KRISTIJAN NA METI SAJBER PRETNJI! Golubović obelodanio detalje poruka koje dobija: HOĆE LOBANJU BUŠILICOM DA MI OTVORI!

Autor: A.D.

Zabava

05.11.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne poznate ličnosti svakodnevno se susreću sa pretnjama koje dobijaju preko društvenih mreža od nepoznatih osoba, među njima je i Kristijan Golubović koji otkriva kako se nekada borio sa tim, a kako sada.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, E-Stock, Pixabay

Kristijan Golubović o sajber napadima na njega

U današnje vreme kompjuteri su dostupni svima, a većina tu mogućnost koristi da sedi za tastaturom, predstavljajući se lažnim imenima daju sebi za pravo da vređaju i prete ljudima po društvenim mrežama, a sa takvim nemilim situacijama se najčešće susreću poznate ličnosti. Među njima je i Kristijan Golubović.

 

 

Naime, Kristijan je veoma intrigantna ličnost, koja neretko izaziva bes u ljudima, najčeće muškoj populaciji koja mu neretko preti i javno, putem medija ili sa svojih ličnih profila. Međutim, Golubović otkriva da se često susreće i sa pretnjama sa lažnih profila, te da ljudi idu do krajnjih granica u nameri da ga zaplaše.

Kristijan Golubović za Republika.rs otkriva da svakodnevno ima situacije u kojima dobija pretnje preko društvenih mreža, a da se na kraju ispostavi da se radi o tinejdžerima i klincima, koji žele da budu neko i nešto.

- Danas sam imao interakciju sa kretenom preko interneta. ''Hoću da se bijem sa tobom, nisam ja kao ovi zadrugari, gde god da te nađem prići ću ti odmah da se bijemo, koliko treba para..'' 15, 16 godina dečko ima. Živi u bedi i sa juga je i kaže: ''Gde si ti da ja dođem da se bijemo?'', ja kažem ''Jesi li normalan? Kako da se bijemo? Mogu samo da te prebijem, mlad si momak i ne znaš šta pričaš. Ne, on kaže da se bijemo, pa moje slogane ''Ti ne možeš da se biješ, mogu samo da te prebijem kao mačku'' i smeje se. 

 

 

Pre supruge Ivane Veljović, Kristijan je bio oženjen Danijelom Đukić, koja je preminula 2009. godine od raka dojke, ali kako često ističe i on i njegovi članovi porodice on i dalje nije prežalio njenu smrt.

Međutim, Kristijan Golubović je bio i u jednom formalnom braku sa Suzanom Milojković, koja je bila programer,  a on je sada otkrio da je ona dosta pomagala njemu i prijateljima da otkriju ko se krije iza napisanih pretnji.

- Ko god da nas je zvao ili nam se obratio nekom porukom, ona uđe u adresu i nađe te za manje od pet minuta. Pet minuta je potrebno da se kucaš sa mnom preko neke javne mreže. Nađe ona adresu. Taj je govorio da će mi otvoriti lobanju i svašta nešto raditi, a na moje pitanje ''Zašo?'', rekao je ''Mrzim te iz dna duše.'' Ja mu kažem ''Jesam li ti uradio nešto u životu loše, tvojim roditeljima, sestri, majci, prijateljima?!'', ''Ne, antipatičan si mi, sve se ti pojavljuješ po novinama i televiziji, nerviraš me, navukao sam bes hoću da te ubijem, ali da te mučim.'' Ona nađe adresu, neko selo iza Crvenke u Vojvodini, mi krenemo iz Beograda, dvoje kola. Kuća.. nikada niko ne bi ušao u to dvorište, ako kuća sa sve zemljištem košta 3.000 evra... Mi ulazimo unutra, provaljujem prozor, preskačem i vidim dečka 17 ili 18 godina. Klinac sedi za kompjuterom, pored njega jedno pet pepeljara punih pikavaca, flaše piva... I mi ga gledamo, kreten, kreten jedan.. U belim gaćama, džiberki, dve lampe i ja ga pitam ''Jesi li mi ti pisao?'' kaže ''Jesam'', ja ga pitam zašto, on kaže ''Eto, mislio sam da se zezam preko interneta.'' I šta ja da kažem? Dete od 17-18 godina preti da će lobanju da mi otvori brusilicom, je l' to može jedna osoba da kaže, a kamoli da uradi? 

 

 

Kristijan ima savet za sve da se posvete drugim stvarima, a ne da prozivaju javne ličnosti, te da klinci umesto skrivanja i pisanja gnusnih stvari sa kompjutera, da se okrenu svom detinjstvu i tome u kakve će ljude da izrastu, jer kako kaže on je vremenom uspeo da promeni sliku o sebi u javnosti.

- Volim decu, volim životinje, imam dvoje dece zdrave, prave, školujem ih, imam IQ 150, spasio sam 100 života, bio sam u svakoj humanitarnoj akciji. Ceo život sam slao poruku mira, a drugi su se kačili na mene i pravili od mene negativca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading