MALER ZA MALEROM! MC Stojan se NE OPORAVLJA, još jedna NEZGODA ga zadesila! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.11.2021

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najpoznatijih repera, MC Stojan, doživeo je danas nezgodu na putu. Naime, dok je putovao do aerodroma, došlo je do nemilog događaja, a on je otkrio o čemu se radi.

Republika

Foto: instagram.com/mc_stojan

MC Stojan doživeo nezgodu

Jedan od najpopularnijih repera našim prostorima MC Stojan je pre samo par sati imao nezgodu na putu za aerodrom ''Nikola Tesla''. Dok je žurio da stigne na avion, na taxiju u kom se nalazio je pukla guma, te je reper vidno iznerviran objavio na svom Instagram profilu taj nemili dogadjaj. 

- Divan dan. Krenuo na aerodrom, a taksisti pukla guma - napisao je Stojan.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/mcstojan

MC Stojanu pukla guma

Podsetimo, popularni reper je i juče objavom na svom Instagram profilu zabrinuo mnoge. Naime, reper je upozorio svoje pratioce na snažni vetar koji je nosio sve pred sobom, te je Stojan mogao da nastrada zbog istog.

Moj auto je bio parkiran pored, ali vetar tolikojako duva da neki prolaznik ili vaš auto može, ne daj Bože da nastrada! Čuvajte se! - poručio je reper MC Stojan.

Republika

Foto: instagram.com

MC Stojanu upozorava na vetar

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading