OKRUŽENA MANGUPIMA! Kristijan progovorio o BURNOJ PROŠLOSTI Vesne Zmijanac: ĆENTA JE INTERVENISAO ZA NJU!

Autor:

Zabava

05.11.2021

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Vesna Zmijanac više puta je otvoreno u javnosti govorila o svojim porocima, a pisalo se i da je devedesetih godina u samoodbrani pucala u svog tadašnjeg partnera A. M. iz Mladenovca, a sada je Kristijan Golubović progovorio o detaljima Vesninog života.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kristijan Golubović o Vesni Zmijanac

Kristijan Golubović koji pevačicu narodne muzike,Vesnu Zmijanac  poznaje kako kaže iz davnih dana, otkriva detalje iz njene mladosti. Kako i sama pevačica svoju prošlost ne krije, Vesna je više puta u javnosti govorila o svojim porocima i doživljajima, koje je Golubović sada i  potvrdio, a najveći skandali iz pevačicine mladosti se i danas prepričavaju.

Naime, o Vesni se čak pisalo i da je devedesetih godina u samoodbrani pucala u svog tadašnjeg momka A.M. iz Mladenovca.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Vesna Zmijanac iz mladosti

-Ja sam sve to čuo. Ona je dosta radila u Nemačkoj i nekoliko puta me je molio pokojni Ćenta da intervenišemo za nju jer su gazde klubova znale da je ne plate. Ćenta je baš bio dobar s njom, on nam je pričao da je ona luda, za čas može da se potuče, da ne da ona na sebe. Bila je spremna na sve. Život je toliko kalio da je naučila sama da se brani. Bila je okružena mangupima. Ja sam išao u Štutgart na Ćentin zahtev da joj pomognem da naplati nešto i pohapsili su nas jer nas je taj gazda prijavio za iznudu novca. Ćenta je uvek lepo pričao o Vesni. Ona mu je jednom prilikom rekla: 'Ako ti ne možeš ovo da mi završiš, ja ću lično dići lokal u vazduh, jer taj novac sam krvavo zaradila'. Ja nisam verovao da je toliko luda, ali kaže mi Ćenta: 'Krile, nemaš pojma koliko! Opasna je'. Što se tiče te pucnjave, ja sam to čuo dosta kasnije, nakon što se dogodilo, bila je to opasna afera. Ne čudi me, toliko je te pevačice život tukao da moraju biti opasne žene. Mislite da je to lako same po tim kafančugama sa svakakvim budalama. Ja Vesnu poštujem jer je otvoren lik, pričala je i o alkoholu, narkoticima, svemu što je radila, dok su druge kao velike dostojanstvene dame! Ma daj, gura im se u gaće i sise šta stigne - rekao je Kristijan za Svet.

Republika

Foto: printskreen/kurirtv

Kristijan Golubović prepričava skandale iz Vesnine mladosti

Tokom ljubavnog odnosa Vesne Zmijanac i biznismena iz Mladenovca, pevačici je već bilo preko glave estrade, te je uzela od svog tadašnjeg momka 100.000 maraka da otvori muzičku televiziju. Veći iznos novca je Vesna uložila u svoju kuću a ostatak potrosila na sebe, pa nikada nije ostvarila svoju muzičku televiziju. Nakon što je biznismen trazio svoj novac nazad, njihova veza se raspala. Jedne noći joj je  upao u kuću s namerom da na silu uzme pare u strahu za život, kako se pisalo, dograbila je pištolj i ispalila dva metka. Pevačica za taj nemili događaj nikad nije sudski gonjena jer se sve desilo u samoodbrani.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vesna Zmijanac pucala na bivšeg dečka

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading