LAVINA SUZA U ''MAGAZINU IN'' ZBOG DRAGOJEVIĆA: David se slomio, dok je gledao porodične USPOMENE svog brata, pevačica zaplakala, pa uputila podršku njegovoj MAJCI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.11.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna emisija ''Magazin In'' izazvala je buru emocija kod gostiju, a zasigurno će i kod publike. Gosti su se osvrnuli na temu koja potresa javnost danima, a radi se o javnoj prevari Dalile Dragojević, te su na porodični snimak Dejana Dragojevića u studiju svi plakali.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

David Dragojević u suzama

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ugostiće u najnovijem izdanju aktuelne goste, a teme o kojima će pričati nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Naime, Sanja će predstojeće subote u studiju ugostiti: rijaliti zvezde Davida Dragojevića i Jovanu Ljubisavljević, pevačice Marinu Visković i Dragicu Radosavljević Cakanu, pobednicu ''Zadruge 1'' i pevačicu Kiju Kockar, kao i spisateljicu Simonidu Milojković.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nova emisija ''Magazin In''

Tom prilikom, u studiju su puštene porodične fotografije iz albuma Dejana Dragojevića, aktuelnog učesnika ''Zadruge 5'', a osim njegovog brata Davida, suze nisu mogle da zadrže ni Cakana, kao ni Jovana Ljubisavljević.

 - Ovo mi je strašno, ja potpuno njegovu majku razumem - rekla je Cakana kroz suze.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Ljubisavljević u suzama

 - Ali opet, bio je sklon toj nekoj manipulaciji, ima tu i psihičke i druge manipulacije - rekao je David s knedlom u grlu o slučaju svog brata i njegove još uvek zakonite supruge Dalile.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Cakana u suzama

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu televizije Pink u subotu, 6. novembra u 17 časova!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading