KOMŠIJE OTKRILE SVE DETALJE ŽIVOTA ANASTASIJE I ĐORĐA! Cecina ćerka pod budnim okom okoline: MISLILI SMO DA JE UOBRAŽENA!

Autor:

Zabava

05.11.2021

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović od nedavno živi sa svojim dečkom Đorđem Kuliće, u dupleksu na Dorćolu koji su zajedno kupili, a komšije sada otkrivaju kakva je pevačica i u kakvom je odnosu sa svima u okolini.

Republika

Foto: e-stock agency

Anastasija Ražnatović oduševila komšiluk

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, već nekoliko godina je u srećnoj vezi sa biznismenom Đorđem Kuljićem, a od nedavno i žive zajedno. Naime, njih dvoje su kupili stan na Dorćolu, a komšije su otkrile kakva je Anastasija prema njima i kako se ponaša.

- Ovde uglavnom žive mladi i svako brine svoju brigu. Nije baš da ih zanima ko je direktor, pevač ili glumac. Mislim da se to i dopada javnim ličnostima, pa hrle da žive ovde kako bi imali svoj mir. Anastasiju sam videla nekoliko puta u prolazu, dok je išla u prodavnicu i prijatno sam se iznenadila - rekla je komšinica i dodala:

- Iskreno, mislila sam da je uobražena jer joj je mama poznata, a sada se i ona bavi javnim poslom, ali me je razoružala. Prva mi se javila u hodniku iako se nismo upoznale lično. Bila je bez šminke i u trenerci, nosila je smeće da izbaci. Videla sam je i pre nekoliko nedelja kada je išla sa drugaricama da kupuje stvari za kuću, pomagale su joj, nosile su mnogo nekih kesa i dasku za peglanje.

Jedan mladić koji živi u blizini mladog para otkriva kakav je Đorđe.

- Njen dečko je opasan biznismen, stalno je na mobilnom telefonu, priča, ugovara. Uvek kada ga vidim on je u nekoj akciji, obučen je uvek odlično. Nikada ga nisam video u trenerci, uvek je u košulji, bilo da su dole farmerke ili pantalone. Čini mi se da su super par, ona je uvek nasmejana, često šetaju po kraju uveče..

Lepo mišljenje o Anastasiji imaju i prodavačice u obližnjoj radnji.

- Dolazi nam često, kupuje namirnice i to ne samo gotove proizvode već i osnovne sastojke, vidi se da sprema nešto. Hrani se zdravo, ne kupuje slatkiše, dok njen dečko obožava da kupuje čokolade. Ako je nešto pitamo, ona odgovori. Kažemo joj da pozdravi Cecu, ona se zahvali. Pa, ovde ulaze nepopznate osobe i ne znaju da kažu dobar dan, a ona ne glumi zvezdu - kaže komšiluk Anastasijin za Blic.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading