U TURSKOJ SE OSEĆAM KAO KOD SVOJE KUĆE! Kija Kockar progovorila o detaljima nove nekretnine: ZNAMO SE DUGO, IMALA SAM POVERENJA!

Autor:

Zabava

05.11.2021

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i pobednica rijalitija ''Zadruga 1'', Kija Kockar nedavno je sebe častila još jednom nekretninom i to u Turskoj, a sada je otkrila detalje kupovine.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Kija Kockar kupila stan u Turskoj

Pobednica prve sezone rijalitija ''Zadruga'' i pevačica, Kija Kockar podigla je prašinu u javnosti kada je isplivala informacija da je kupila stan u Turskoj, a ona je sada oktrila detalje kupovine, te kako je navela stan je kupila od porodičnog prijatelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

 

- Taj stan je prodavao naš porodični prijatelj kojeg znam dugo, pa sam odlučila da kupim stan od nekoga koga poznajem, više sam imala poverenja. U tom mestu sam već letovala, sad još više, tamo se osećam kao kod svoje kuće. Nismo džabe bili 500 godina pod Turcima. Šalu na stranu, oni su vrlo ljubazni, celo okruženje je prelepo - rekla je Kija za Pink.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vuk

05.11.2021 09:46

To uopšte nije pametno. Treba 12 meseci plaćati komunalije, osiguranje i razne poreze. I kada ode jednom godišnje, u stanu paučina, prašina, budj i memla.

sve je drugacije kad je vidis

05.11.2021 18:20

@Vuk - uzivo ona je stvarno patuljak ... i ne mozes od nje ocekivati rezon redovnih ljudi ...

Maki

05.11.2021 17:34

Znaci bez kozice ti vise odgovara