POTRESNA ISPOVEST DANIJELE MARTINOVIĆ! Grašo je nakon 20 godina ljubavi ostavio zbog 15 GODINA MLAĐE: OBRAĆAM SE SVOM NEROĐENOM DETETU!

Autor:

Zabava

05.11.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Grašo i Danijela Martinović osim što su kolege, dve decenije su bili u emotivnoj vezi, a izgledalo je da će to biti ljubav do kraja života. Ipak, njih dvoje su raskinuli da zaprepašćenje mnogih, a Grašo je ubrzo ušao u emotivni odnos sa Hanom Huljić. Kako se nije ostvarila kao majka, Danijela je jednom prilikom govorila o svojoj borbi.

Republika

Foto: petargrasoofficial/instagram.com/printscreen

Danijela Martinović o svom nerođenom detetu

Pevačica Danijela Martinović i pevač Petar Grašo rastali su se nakon 20 godina duge veze, a pevač je ubrzo uplovio u ljubavnu vezu sa 15 godina mlađom Hanom Hiljić, ćerkom njegovog prijatelja i kolege, Tončija Huljića.

 

 

Danijela i Grašo se nisu ostvarili u ulozi roditelja, a Martinovićeva nikada nije krila da joj je velika želja da se ostvari kao majka, te je svojevremeno govorila na temu potomstva, a njena ispovest je mnoge potresla. Naime, ona je iskreno govorila o tome na koji način se nosi sa tim što se nije još ostvarila u ulozi majke, kao i kako prolazi kroz svoje najteže trenutke.

- Majčinstvo je za mene poprilično teška i lična tema, a druge strane, s obzirom na to da sam pevačica, vrlo je javna. Ponekad mi takvi naslovi o mom neostvarenom majčinstvu zvuče i izgledaju tako prostački, nekorektni. Zato sam u ranjivim trenucima emotivne ekspanzije, počela pisati, pričati priču u jednom obliku u kojem se obraćam svom nerođenom detetu, svojoj Mrvici. Znate, one duge noći kada imate osećaj da nemaju ni početak ni kraj, osećaj da ćete ostati večno zaglavljeni u pukotini vremena. Želela sam joj ispričati sve iz prvog lica jednine - pričala je Danijela pre nekoliko godina, prenosi Story.hr, pa dodala da još uvek nije odustala od svoje borbe da postane majka:

 

 

- Dete je moja velika želja, to nikad nisam krila, ali to se iz nekog razloga još nije dogodilo. Nisam odustala od toga da budem majka, ali sam isto tako prihvatila činjenicu da ću moći biti srećna iako se to nikad ne dogodi, rekla je bivša partnerka Petra Graša.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
princeza

05.11.2021 14:15

Znam taj osecaj...zaglavljenosti u pukotini vremena... kao i ostavljenosti bez reči ...surovi su. Treba ih.... što ja sad isključivo i radim. Drugo nema...s njima.