BRANKA BLEK ROUZ NA ONLY FANS-u: Popularna striptizeta sa šipke i novčanica u vešu prešla na LAKŠU ZARADU! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2021

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna striptizeta poznata kao Branka Black Rose, obavestila je sve svoje fanove da pored striptiz barova koje poseduje, započinje još jedan biznis, te da će im biti dostupnija za gledanje.

Republika

Foto: printscreen/TvHappy

Branka Blek Rouz na Only fans stranici

Najpoznatija srpska striptizeta, Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, poslednjih godina se povukla iz striptiz karijere kojom je počela da se bavi krajem devedesetih godina, a javnost ju je upoznala i kao učesnicu rijalitija ''Zadruga'', ali se tamo nije dugo zadržala.

 

 

Kako je prestala da se aktivno bavi striptizom, ona je odlučila i da otvori školu striptiza, te tri striptiz bara, ali izgleda da posao više ne ide u toliko dobrom smeru, te je Branka odlučila da započne još jedan biznis, sveprisutniji među slobodnijim damama i javnosti.

Naime, ona je na svom Instagram profilu, obavestila svoje pratioce da je od sada mogu pratiti i uživati u njenim fotografijama i video snimcima i na popularnoj mreži ''Only fans,'' ali sve to naravno uz novčanu nadoknadu.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/branka_black_rose

Branka Blek Rouz obavestila da prelazi na popularnu stranicu Only fans

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading