MORALA JE DA ME POSLUŠA! Topalko progovorio o odnosu sa ZETOM: PREBACIVAO SAM JOJ!

Autor:

Zabava

04.11.2021

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, nedavno se udala za 15 godina starijeg partnera, a njen otac Topalko je otkrio u kakvom je odnosu sa zetom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand

Milan Topalović Topalko o ćerki Heleni i zetu

Ćerka poznatog pevača Milana Topalovića Topalka, Helena, nedavno se udala, a sada je govorio i zetu i odnosu sa njim, te kako podnosi neretko pisanje medija o svojoj mezimici.

- Posle svega što su o njoj pisali, logično je što neće da sarađuje sa medijima i što želi da ostane anonimna. I ja sam joj to savetovao, lepo je biti anoniman u ovoj našoj lepoj državi - rekao je Topalko, pa dodao:

- Ti naslovi, zašta god da se uhvatiš u pitanju su neke spekulacije. I kome bude bitno posle kad se ispostavi da to nije tačno? Bitno je da su nju ispljuvali. Pa sad udala se zato što je trudna, pa udala se za starijeg čoveka! Šta znači to stariji čovek? Za mene je idealna razlika u godinama 15 godina!

Topalko je za svog zeta imao samo reči hvale, te nije krio da je zadovoljan Heleninim izborom.

- Meni je najvažnije da je on mojoj Heleni dobar, čak i da se meni nešto ne dopada ja se nikada ne bih žalio, ako je njoj dobar. Ali hvala Bogu imam sreće da sam dobio zeta kao da je moj. Dobio sam jednog gospodina koji je toliko kulturan, odgovoran, precizan, tačan kao da sam ga ja napravio. To je neverovatno. I sa takvim čovekom volim da sedim i da razgovaram, imam strašno dobar odnos sa njim - otkrio je Topalko, pa dodao da je i nedavno bio gost kod zeta i ćerke i to za krsnu slavu, Svetog Luku.

- Njegov otac je izuzetan domaćin, a ja sam insistirao da mene moja ćerka posluži. Tako je kod mene. Morala je da posluša. Ja sam njoj uvek prebacivao ranije da ona mora da nauči da sprema hranu, makar ovu našu domaću. I na kraju se pokazala kao dobra domaćica - rekao je Topalović za Alo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading