UDALA SE MARIJANA MIĆIĆ: Ogromna sreća pred bebin dolazak na svet, a evo kako se sada PREZIVA glumica!

Autor:

Zabava

04.11.2021

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Marijana Mićić objavila je na Instagramu fotografiju, a mnogi su primetili burmu na njenoj ruci.

Republika

Foto: instagram.com/micicmarijana

Marijana Mičić se udala

 

Do porođaja Marijane Mićić ostalo je veoma malo vremena. Trudna glumica i voditeljka nedavno je ponosno pokazala kako se u poodmakloj trudnoći vakcinisala protiv opakog virusa korona, a sada je samo jednom fotografijom napravila opštu pometnju.

- Hakovali su mi profil i nešto više od 24 sata sam bila bez instagrama. Ne znam šta bih vam rekla?! Pakaaaooo ali ako se pomerim korak levo ili desno raaaaaaj! Dakle bitno je samo iz kog ugla posmatrate stvari i da i u životu, kao i na Instagramu, ništa nije onako kao što izgleda! I da ogromno i veliko hvala svima - napisala je ponosno Marijana u osmom mesecu trudnoće. Ali ono što ne možete a da ne primetite jeste burma na Marijaninoj ruci.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Marijana Mičić

Pre samo mesec dana, ona nije bila tu.

Ne preostaje ništa drugo nego da od srca čestitamo, jer se po svoj prilici Marijana Mićić udala. Marijana i njen partner Miloš nedavno su proslavili osam godina srećne veze, koja je počela slučajno, a pretvorila se u lepu i dugu emotivnu priču.

 

 

- Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav izjavila je sada već gospođa Marjanović u intervjuu za Hello.

Miloš, koji je po profesiji producent, nije iz javnog sveta, ali oni nešto stariji dobro znaju njegovog oca, pevača Srđana Marjanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jelena

04.11.2021 13:03

Lepa je, prija joj trudnoća. Da nije stala iz profila, ne bih ni primetila da je u drugom stanju. Čestitke sa moje strane (a potpuno sam nebitna, ne poznajem je i nisam javna ličnost). I otkud to da muž nije javna ličnost, a producent je?!