JOVANA JEREMIĆ NAPRAVILA ŠOK PROMENU: Voditeljka Pinka potezom iznenadila sve, OVO će izmeniti njen život! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2021

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić poznata je i po nadimku ,,Mala koja čini čuda", a izgleda da je sada donela odluku da potpuno promeni ugao gledanje.

Republika

Foto: instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić jedna je od zapaženijih javnih ličnsoti na estradi, a svaki njen potez bude medijski ispraćen. Jovana je kao opijum za narod, a kako ona voli da istakne, oduvek je znala da će uživati u pažnji publike.

Ono što je sada izazvalo pažnju u medijima, jeste novi potez Jeremićeve, koji je u najmanju ruku iznenadio sve. Naime, Jovana je objavila fotografiju na Instagramu, a pored njenog odličnog i atraktivnog izgleda, pažnju je privukao još jedan detalj, koji će vas sigurno iznenaditi. 

 

 

Kako je već poznato, Jovana se prethodnih godina kroz medije vodila i sa pseudonimom ,,Mala koja čini čuda", po čemu je zapravo postala i viralna na društvenim mrežama. Međutim, izgleda da je atraktivna voditeljka Pinka sada našla novi slogan, kojim je očarala sve na društvenim mrežama. 

 

 

U pitanju slogan koji je kraći, ali upečatljivi, a definitivno da se njenim pratiocima na Instagramu izuzetno dopao. 

- Ja sam energija - poručila je Jovana, a ispod fotografije su se nizali komplimenti jedan za drugim. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aca

05.11.2021 07:03

strašnooooo