PRVI NASTUP NAKON PROĐAJA: Nikolija Jovanović otvorila dušu o braku, otkrila da je sumnjala u Reljinu VERNOST! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nikolija Jovanović večeras nastupa prvi put posle drugog porođaja, ona je za portal Republika. rs otkrila mnogobrojne teme koje sve zanimaju.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija Jovanović o navodno Reljinoj prevari

 

Pravi primer da poslovni život i uloga majke mogu da se usklade je upravo popularna pevačica Nikolija Jovanović. Ona se inače pre nekoliko meseci porodila, i na svet donela devojčicu. Poznato je da su Relja i Nikolija, posvećeni roditelji, ali i da pored te uloge, marljivo rade na karijeri. Međutim, od kako se porodila, Nikolija se nije medijski eksponirala, niti gostovala u emisijama, a sada je na radost mnogobrojnih fanova, pop zvezda odlučila da probije led, i da fanovima priredi jedno nezaboravno veče.


Naime, Nikolija je nakon nekoliko meseci provedenih u medijskoj ilegali, odlučila da se ponovo vrati, a u prilog tome govori i činjenica, da je danas prvi nastup, shodno tome ekipa portala Republike.rs, porazgovarala je sa pevačicom, o svim aktuelnostima, koje u proteklom periodu, nismo imali mogućnosti da čujemo od nje.

Na samom početku Nikolija je otkrila koliko joj je bilo teško da sačuva trudnoću i tu sreću za sebe:

- Relja i ja čuvamo naš privatan život, moja sreća je svakako velika i ako je ne podelim uvek sa medijima i sa fanovima, jednostavno odvajam te dve stvari, to svakako nikako ne umanjuje moju sreću - rekla je pevačica, a onda otkrila kako je tako brzlo dovela liniju do savršenstva posle porođaja:

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija Jovanović

 

- Treniram, treniram, spadaju mi pantalone kao što možete da vidite jako, volim da treniram, oduvek sam trenirala i čim mi je doktor dao zeleno svetlo ja sam nastavila - rekla je ona, a onda otkrila da li je teško biti majka dvoje dece.

- Lepo je, naravno duple obaveze, duplo sve, ali je neprocenljivo lepo, vidite po meni.

Nikolija je odgovorila i na pitanje koliko joj je teško da se odvoji od dece kada treba da krene na nastup:

- Ja volim da radim i mislim da žene treba da rade, da ne kažem moderne mame, jer iskreno 21. vek je i da bih se osećala ispunjenom treba da radim posao koji volim i to može samo da donese da se osećam dobro.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija Jovanović

A kako je njenom bratu večeras osamnesti rođendan, on će ga proslaviti na njenom nastupu:

- Tako je, jako sam uzbuđena, pripremili smo iznenađenje i jedva čekam da napravimo haos.

A kako su Nikolija i Relja odlučili da sakriju ime drugog deteta, a ime prvog deteta su otkrili, odlučilo smo da ih pitamo zbog čega su to uradili:

- Pa da, kad bih vratila vreme u nazad ne bih vam otkrili ni ime prvog detata, bila je onako euforija i svi ste bili ispred porodilišta, sad smo odlučili da potpuno decu sakrijemo od javnosti.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija Jovanović oktrila da li teško biti majka dvoje dece

Nikolija je otkrila i da li ju je nasmejala objava da je Relja vara sa "nekom plavušom":

- Vrlo, čak smo se i šalili par dana na taj račun, izašlo je na Tviveru da se ljubio sa plavušom preko maske(rekla je pevačica korz smeh), a i ja kažem stvarno bi trebalo da bude lud da ode na premijeru "Tome" posle dve nedelje - rekla je pevačica, a onda otkrila da li se nekada pitala da li ju je Relja prevario:

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Nikolija Jovanović o navodno Reljinoj prevari

- Pa iskreno, ne. Ne razmišljam na tu temu sad, pošto inače ne rašmisljam, inače jako sam mirna pošto postoji to poverenje i to me pravi da se činim mirom, on me pravi a se činim spokojom, nemam razloga da se osećam ljubomornom, a kada bi bila nešto kao ljubomorna mislim bi odlepila sa količinom nastupa i fanova koje imamo.

 

Šta je Nikolija još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading