NAKON KRAHA SARADNJE: Ceca brutalno zapušila usta Miliju, pa priznala: RAZOČARAO ME JE KAO ČOVEK!

Autor:

Zabava

03.11.2021

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović, konačno je progovorila o razlozima sukoba sa njenim dugogodišnjim saradnikom Milijem, i tom prilikom je obelodanila šta je predhodilo krahu saradnje i prijateljstva.

 

Republika

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ

Ceca Ražnatović odgovorila Miliju

Folk zvezda Ceca Ražnatović, otkrila je na snimanju prve emisije "Zvezde Granda" da se sudi sa kolegom Aleksandrom Milićem Milijem, nakon višemesečnih spekulacija da su u zavađenim odnosima.

Nakon toga, počelo je šuškanje i nagađanje, šta je razlog, zzbog kojeg su ova dva velika muzička imena na ratnoj nozi, a sada je napokon istina isplivala na videlo. Srpska majka, konačno je odlučila da razreši misteriju i gostujući u emisiji, otkrila šta je predhodilo njihovom sukobu.

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović "Zvezde Granda"

- Razočarana sam u Milija kao čoveka, ali ne kajem se što sam sarađivala sa njim. Ta saradnja je bila plodonosna i trajala je dve decenije, ali zajedno sa Marinom Tucaković, koja je bila nosilac projekta - rekla je Ceca u emisiji "Ekskluzivno" i dodala da nije samo kompozitor zaslužan da bi pesma bila hit.

- Kada neko napravi melodiju, dušu joj daju tekst i sam izvođač. Ne može samo jedna strana da bude bitna, sve tri su bitne - istakla je Ceca.

Podsetimo, Ceca je ranije u "Zvezdama Granda" rekla i da je tužila Milija, ali nije htela da otkrije zašto. Nekadašnji saradnici često se sukobljavaju u „Zvezdama Granda", pa je tako Ceca u žaru svađe nedavno rekla Miliju:

- Stvorila sam te, bio si klasičan anonimus! On se branio da je imao karijeru i pre nje i da je napisao hitove i mnogim drugim pevačima - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading