SVI SE PITAJU KO JE BIKOVIĆEVA NOVA DEVOJKA!? Ivana je prava BOMBA, bavi se pravom, a od njenih slika muškarcima padaju vilice! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je Milos Biković, zaintrigirao javnost, dovevši na premijeru filma Južni vetar, svoju izabranicu, a kako su sve vreme bili pod maskama, javnost je ostala znatiželjna da vidi kako zaista izgleda atraktivna crnka, a sada su napokon isplivale fotke, koje svedoče o njenom izuzetnom izgledu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Biković pokazao devojku

Prošli noći odigrala se premijera filma ,,Južni vetar- Ubrzanje", a tom prilikom su glumci došli i zablistali na crvenom tepihu. Međutim, u jednom trenutku najveći deo pažnje pripao je Milošu Bikoviću, ali i i misterioznoj novoj devojci koju je poveo sa sobom, a svima su popadale vilice kada su uočili njen sofisticaranu odevnu kombinaciju, ali i izgled prave manekenke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Oboje su sve vreme nosili zaštitne maske, te se Ivanino lice nije videlo u potpunosti. Međutim, sada su se pojavila i njene fotografije sa Instagrama, te se može videti kako izgleda. Ivana je inače iz Crne Gore i mlada je pravnica, a na njenom Instagramu mogu se videti fotografije u atraktivnim izdanjima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Malić (@ivanamalic_)

 

Podsetimo, glumac Miloš Biković sinoć se pojavio na premijeri filma "Južni Vetar" u kojem glumi lik Petra Maraša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading