BUKTI NOVI ESTRADNI RAT: Saša Vidić pljunuo na Jovanu Jeremić, ona mu nikad brutalnije odgovorila: BESPOSLIČARI NEKA SE BAVE MOJIM LIKOM!

Autor:

Zabava

03.11.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati kreator Saša Vidić uvek otvoreno govori o dešavanjima na estradi, a ovog puta se nameračio na jovanu Jeremić, koja mu nije ostala dužna.

Republika

Foto: ST/P. DIVAC, E-Stok

Saša Vidić i Jovana Jeremić

 

Poznati kreator Saša Vidić uvek otvoreno govori o dešavanjima na estradi. Dok neki znaju mnoge stvari, on je jedan od retkih koji te iste ispriča vodeći računa da uvek ostane dosledan sebi i iskren, ali opet da njegova vrlina koštala ga je mnogo, te vrlo često upada u sukobe sa razno- raznim estradnim imenima.

Saša Vidić jedan je od retkih koji bez dlake na jeziku kaže sve što misli o damama naše estrade, a tako je bilo i ovog puta, kad je krenuo na voditeljku jovanu Jeremić, koja mu navodno nije ostala dužna, te mu je poručila da je besposličar.

Foto: printscreen/TV Pink

Jovana Jeremić isprozivala kreatora

Jovana Jeremić bila je šokirana kada ju je Saša Vidić izvređao i rekao da je Miljana Kulić psihički normalna u odnosu na nju. Kreator navodno sada javno proziva voditeljku kada su do pre nekoliko meseci bili u dobrim odnosima!

- Jovani je krivo što je Vidić počeo da je proziva na svakom koraku, a bili su baš dobri. On joj je često davao i savete u modnom smislu. Kada većina nije htela da gostuje kod nje, on je dolazio, zato joj je žao. Kada se posvađao sa Cecom ona je stala na njenu stranu, jer smatra da ne treba javno da je pljuje. A kada je videla nedavno da je Saša opet opleo po njoj i uporedio je sa Miljanom Kulić, baš je poludela. Rekla je da joj je žao što je Vidić propao i što je toliko nesrećan, pa umesto da reklamira svoju modnu liniju, mora da komentariše nju. Čak je rekla da je spremna da ga pozove u emisiju, ali da zna da on nema herca da se sa njom i suoči - objašnjava izvor za Star.

- Jovana se nije mnogo potresla zbog uvreda, ali je rekla prijateljima da bi Saša trebalo da potraži lekarsku pomoć! Ona se nada da on ima ljude koji ga vole i da će ga poslati u neku ustanovu da izleči živce. Njoj je ispod časti da ga komentariše. To je sve ispričala u šminkernici dok se spremala za emisiju i sve kolege je slatko nasmejala - kaže izvor za Svet.

- Saša je sve u pravu, apsolutno je sve tačno što je rekao. Ništa ja tu ne bih dodala. Bitno da je on zdrav i da njemu ne treba nikakva hospitalizacija i zatvaranje u neku ustanovu. Zaista, da komentarišem Vidićeve izjave, nemam vremena, ja radim, a besposličari neka se bave mojim likom i delom. On nije moja priča, ja njemu trebam, ne on meni - rekla je Jovana za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Sale

03.11.2021 15:58

Sve je to dokono i oboje nemaju pojma šta je to rad. To što oni nazivaju rad je baš neumesno tako nazivati. Mnogi bi realno bili srećni bez tog njihovog "rada".

Odgovori 25 3
Puki

03.11.2021 19:50

@Sale - Baš tako ovo i nije rad nego glupiranje i za to su plaćeni ajde on i nešta proizvodi ali ona pa gde ćeš veće sprdnje od nje klon Miljane

Mile sumadinac

03.11.2021 18:28

Jovana jeremic je jadan obican drekavac koji nema pojma o ponasanju kad ona ima goste u emisiji nista nemozes razumeti jer je bezobrazna prekida goste tad kad treba nesto pametno da se cuje kevelji se smeje se bez veze u sred razgovoa reklamira gledanost podsmeva se gostima doji onu cevčicu srče vodu bez veze neznam kako zeljko to ne vidi gosti je opominju o ponasanju vrti se na onoj stolici omalovazava goste sta reci dno dna zasto ne pogleda komentare u kuriru ili alo i da vidi kako je narod sve naziva bruka preterava u hvalisanju kao da je ona nesto a njene kolege nista ne rade sramota za jednu voditeljku.

Odgovori 22 3
Ope ja

03.11.2021 19:41

Malo se dama osilila,udari slava u glavu,Nisi glupa ali spusti loptu.Ne sili se popularnošću.Ne valja ti to.Budi prizemna i staložena.Nije ti ovo amerika sa 300mil.gledalaca ,nego sa par miliona gledalaca.Jesi sposobna ali ne preteruj.Ništa zlonametno ne mislim,,samo spusti lopticu na zemlju..

Odgovori 12 4