DRAGAN KOJIĆ KEBA SLAO KOLEGINICI NEPRIMERENE PORUKE: Pevačica javno pročitala EKSPLICITAN sadržaj SMS-a! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Pavić dobila je poruku od njenog kolege Dragana Kojića Kebe, koja je šokirala javnost!

Republika

Foto: youtube.com/Tv Grand

Dragan Kojić Keba pevač

 

Pevačica Zorana Pavić našla se u neprijatnoj situaciji kada joj je tokom gostovanja u jednoj emisiji na Grand televiziji stigla poruka od njenog kolege pevača Dragana kojića Kebe. Podsetimo, Keba nije poznat kao neko ko je na lošem glasu ljubavnika, uživa u ispunjenom ljubavnom životu, ali izgleda da je i njemu potrebno malo oduška. 

Naime, tokom gostovanja Zorani je stigla SMS poruka, koju je pročitala javno u emisiji, a sadržaj iste je šokirao kako pevačicu, tako i gledaoce. 

Republika

Foto: youtube.com/Tv Grand

Zorana Pavić dobila poruku Dragana Kojića Kebe

 

- Ja svetu ne ugađam i apsolutno me ne zanima šta ko priča, neka su svi živi i zdravi i svoji - rekla je Zorana u emisiji "Grand magazin", gde je dobila i SMS poruku od Dragana Kojića Kebe, koji ju je iznenadio.

- Keboni koji je napisao ''Bravo, mislim prebiću vas! Zorana je baš seksi'' - pročitala je Zorana Kebinu poruku, posle čega se nasmejala i otkrila da je njen kolega u odličnoj formi.

- On kad je podigao majicu i pokazao kakve pločice ima... Sve zategnuto, besprekorno! Kebo, mi te volimo i baš si seksi - istakla je Zorana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kuku tebe

03.11.2021 19:11

Voliš čoveka koji ne priznaje svoje dete ? Zorana kraljice , baš će te sreća pratiti u životu.Posle se pitaš što si sama i nesretna .