ESTRADU OBLIO STRAH ZBOG SVESKE MARINE TUCAKOVIĆ? Laća se BAHATIO, pa odlučio ko sme, a ko NE da dođe na pomen njegove majke! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2021

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović, kako saznaju mediji, odlučio je ko sme, a ko ne sme da dođe od poznatih na pomen povodom 40 dana od smrti njegove majke Marine Tucaković.

Republika

Foto: Youtube/ Tvrda Priča / Nešto Drugačije, ST/V. Lukić, N. Mandić, D. Kadić, Pixabay

Jelena Karleuša, Ana Nikolić, Saša Matić, Aca Lukas

 

Pomen Marini Tucaković nakon 40 dana održan je prošlog petka na Novom groblju. Na groblju se nisu pojavili mnoge estradni umetnici, takoreći, niko osim Gorana Karamele i grupe Zana. Pored njih Marini su došli i njena porodica Alesandar Futa i sin Milan Laća Radulović, kao i nekoliko bliskih ljudi. 

Laća je pred pomen uputio apel poznatima da želi ovaj skup biti intimnog karaktera, a sada se spekuliše da li se zbog toga nisu pojavili ili ih je oblio strah zbog sveske koju je Marina ostavila za života, u kojoj se kriju mnoge tajne estrade. 

 

- Mene je Laća pozvao i rekao mi kada daju 40 dana, tako sam saznao i došao. Video sam da su pored mene bili samo Jelena i Žika iz Zane, ali to je Laćina želja. Koga je hteo da pozove, on je pozvao. Ne bih ja tu ništa više komentarisao, tako je kako je - rekao je kratko Karamela za Svet, dok je Žika iz Zane odbio da kaže ko ga je zvao na pomen.

- Laća je u kontaktu s nekoliko Marininih dobrih prijateljica, pa im je rekao da neće nijednu pevačicu da vidi na groblju. I dalje je ljut i zapretio je da će svakog ko se pojavi nenajavljeno oterati. Ta informacija se pronela i po estradi, pa zato niko nije došao. Pojavila bi se još jedino Karleuša da je bila u zemlji tada i niko više od pevačica - kaže Marinina prijateljica koja je bila na groblju.

Republika

Foto: facebook.com/Milan Laća Radulović

Milan Laća Radulović i Marina Tucaković

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading