JAKO SE NERVIRAM: Dragana Mirković prvi put otvorila dušu o problemima sa decom, pa iznenadila izjavom!

Autor:

Zabava

02.11.2021

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da Dragana Mirković ne eksponira svoju decu u javnosti, a ovog puta se ona dotakla njih i istakla da joj jako smeta što sve manje vremena provodi sa njima.

Republika

Foto: printscreen

Dragana Mirković o deci

 

Večerašnja gošća u Amidžiju kod Ognjena bila je nakon dužeg vremenskog perioda folk zvezda Dragana Mirković.Ona se dotakla brojnih tema, a između ostalog je govorila i o deci koja ne vole medijski da se eksponiraju.

Dragana Mirković, koja poseduje milione i živi u pravom dvorcu u Austriji, posle dugo vremena progovorila je o ćerki Manueli i sinu Marku, te šokirala izjavom o tome koliko su joj deca drugačija od ostalih pripadnika estrade.

Foto: printscreen

Dragana Mirković pevačica

 

- Jako se iznerviram što ne mogu nikako da ih uhvatim, stalno negde zuje i nikako da malo provedemo vreme zajedno. Tako kada ih zateknem u kući onda ih nateram da se slikamo. Nisam nikada imala probleme sa njima i uvek su bili blistavi i u školi i van nje na šta sam jako ponosna - započinje pevačica.

- Nikada im se nisam mešala u izbore i smatram da deca trebala da prođu kroz različite izbore jer će tako imati na kraju pravi izbor - ističe pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading