UHAPŠEN SIN MUŽA DIDI DŽEJ?! Rokvić napravio NEVIĐENI HAOS na pumpi, a ovo mu nije prvi put da se SUKOBLJAVA SA ZAKONOM!

Autor:

Zabava

02.11.2021

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Rokvić (30), sin biznismena Danijela Rokvića, oženjenog pevačicom Dijanom Didi Janković, navodno je ponovo uhapšen,, a ovog puta je napravio neviđeni haos na pumpi.

Republika

Foto: E-Stock, Facebook

Uhapšen sin muža Didi J

Stefan Rokvić, sin biznismena Danijela Rokvića, oženjenog pevačicom Dijanom Didi Janković, navodno je ponovo uhapšen sinoć u kafiću pri jednoj benzinskoj pumpi i to zbog sukoba sa zaposlenima, a ovo mu ne bi bio prvi put da ima problema sa zakonom, kako prenosi Espreso.

Inače, on je jula ove godine osuđen na godinu dana kućnog zatvora sa nanogicom zbog neprijavljivanja krivičnog dela, odnosno pljačke na pumpi, tokom koje je ubijena radnica Kristina Kaplanović.

Foto: printscreen

Stefan Rokvić

On je najpre priveden novembra 2019. godine na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu zbog, kako su tada mediji izveštavali, sumnje da je pomogao prvooptuženom Srebriću nakon zločina.

Podsetimo, Miloš Srebrić osuđen je jer je tog 25. maja 2017. godine upao na pumpu u Velikom Mokrom Lugu u nameri da je opljačka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading