MALA DŽEHVA I NINO U PROBLEMIMA DO GUŠE: Teodora će se uskoro suočiti sa VELIKIM PROBLEMOM, veza sa košarkašem joj PUCA! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zabava

02.11.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović i Nino Čelebić našli su se na našoj listi estradnih parova koji su prošli analizu numerologa.

Republika

Foto: prinskirin/tviter

Teodora Džehverović i Nino Čelebić raskid

 

Pevačica Teodora Džehverović nedavno se našla u epicentru drame, kada su mediji počeli da spekulišu o navodnom raskidu sa košarkašem Ninom Čelebićem, koji je zbog utakmica i karijere morao da otputuje iz Srbije. Teodora je obrisala fotografiej sa Ninom, zbog čega su fanovi pomislili da je u pitanju raskid.

 

 

 

Portal Republika.rs popričao je sa numerološkinjom Ivkom, koja nam je otkrila sve o krizi mladog estradnog para. Ivka nam je otkrila da težak period za Teodoru i Nina tek dolazi zbog njihove greografske razdvojenosti, a u aspektima su istančani i tajni susreti. 

 

 

- Za Teodoru i Nina sam rekla da im kriza kreće još u maju 2021. godine i desila se, geografska razdvojenost je vrlo teška za numerološki spoj kao što su oni. Kod njih strasti i ljubavi ne manjka, ali ovakav spoj nailazi na vrlo teška iskušenja. Oni sada spašavaju svoju vezu, trenutno su aspekti da ta kriza evidentno postoji. Biće tu mnogo razgovora i pregovora, čak i tajnih susreta, daleko od očiju javnosti, ja im želim da opstanu, ali numeroloski teško - ispričala je Ivka numeralog za Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

02.11.2021 14:14

Starleta i starletan.