ZLATA PETROVIĆ POTVRDILA VEZU SINA I NATAŠE RODIĆ! Pevačica progovorila o odnosu i novoj snajki: JOVAN JE POVUKAO NA PEJU, ISTORIJA SE PONAVLJA!

Autor:

Zabava

01.11.2021

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U javnosti se već neko vreme spekuliše o vezi Jovana Pejića, sina Zlate Petrović i Nataše Rodić, najstarije sestre poznate porodice Rodić, a sada je Zlata otkrila detalje njihovog odnosa.

Republika

Foto: youtube.com/Grand Production

Zlata Petrović o vezi sina Jovana i Nataše Rodić

Već neko vreme u javnosti se spekuliše da je sin Zlate Petrović u tajnoj vezi sa Natašom Rodić, a pevačica koliko god da se trudi da ne komentariše ljubavni život svog sina, svojim izjavama pogreva ove priče.

- Meni je sin zabranio da pričam o njegovom ljubavnom životu. Ja sam presrećna koji god on izbor devojke napravio. A Natašu obožavam, kao i njene roditelje sa kojima sam odavno prijatelj. Samo neka se vole, ja ih podržavam. Jedino što mogu da kažem jeste da se istorija ponavlja i da su geni čudo. Jovan je izgleda povukao na tata Peju. Poznato je da sam ja starija od njegovog oca, kao i Nataša od Jovana - rekla je Zlata za Star.

Republika

Foto: Instagram/printscreen

Jovan Pejić i Nataša Rodić u vezi

Pevačica je nedavno otkrila i u kakvim je odnosima sa bivšim muževima, Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom.

- Zlata i njeni muževi su poznata priča koja je ostala nepromenjena. Ja sam sa obojicom u super odnosima i tako će i ostati dok sam živa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading