KRV, SMRT I MRAK! Estrada za NOĆ VEŠTICA neprepoznatljiva, OVE DAME SU IZAZVALE STRAH I TRNCE KOD MNOGIH! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.11.2021

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje vreme trend proslave ''Noći veštica'' se raširio i kod nas i dok mnogi negoduju zbog ovoga, drugi su odlučili da se maskiraju i ludo zabave, među njima i brojne poznate ličnosti.

Republika

Foto: pexels.com/printscreen/instagram.com

Poznati za ''Noć veštica''

Trend proslave ’’Noći veštica’’ postaje sve zastupljeniji i kod nas i dok mnogi negoduju i ne podržavaju kako kažu ’’satanistički praznik’’ kada se kod nas slavi Sveti Luka, ostali nemaju ništa protiv da se maskiraju i pridruže proslavi ’’zapadnjačkih’’ običaja. Ovaj praznik je zapravo uvod u Dan svih svetih ili Dan mrtvih koji Katolička crkva obeležava 1. novembra, a Pravoslavna prve nedelje po Duhovima. Mnoge poznate ličnosti nisu odolele maskiranju i dobroj zabavi.

 Popularna mlada pevačica Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, maskirala se kao Uma Turman iz popularnog filma ‘’Petparačke priče’’ iz 1994.godine I izazvala buru komentara, pre svega na zavodljivi izgled kom retko ko može da ostane ravnodušan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Pored Sare i Danijela Karić I njen suprug, Ivan Mileusnić su odlučili da se maskiraju I sa svojom decom proslave ‘’Noć veštica’’, a pored kostima, oni su odlučili da ukrase svoj dom, što se mnogim njihovim pratiocima dopalo.

Poznata starleta, Ana Korać podigla je prašinu svojim kostimom, a pripadnicima jačeg pola su zasigurno ‘’popadale’’ vilice kada su je ugledali polugolu u kostimu krvave neveste. Ana nije izostavila ni mladoženju koji se savršeno uklopio u temu.

Popularna influenserka i jutjuberka, Ena Luna je zajedno sa svojom drugaricom, takođe influenserkom Tatjanom Jovanović odlučila da se zabavi, te su se njih dve maskirale u Kim Kardašijan i Paris Hilton.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ena Luna (@enaluna)

Pevačica Jelena Karleuša  se i ove godine pridružila svojim devojčicama i maskirala u krvavu, polugolu monahinju, što se mnogima nije dopalo, te su je osudili zbog maske.

Teodora Džehverović je turneju u Americi iskoristila i da se iskusi čari njihovih običaja, te se za ''Noć veštica'' maskirala u ženskog Džokera.

Republika

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović za ''Noć veštica''

Goga Sekulić je sinoć nastupala, te se odlučila za smireniju masku. Naime, ona je samo stavila na oči crvenu masku koja neodoljivo podseća na one iz Venecije.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/sekulicgoga

Goga Sekulić za ''Noć veštica''

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
mila

01.11.2021 19:41

ODVRATNO

Odgovori 12 0
Blanki

01.11.2021 20:23

Kakvo ludilo !? Sve sektaši,Karićr,Karleuša...

kiki

01.11.2021 20:59

Nisu trebali da trose parena kostime, oni su i bez kostima grozni za oci. Trebalo je samo da skinu sminku.

Odgovori 11 1