LUNA ĐOGANI PROGOVORILA O SLOBI RADANOVIĆU: Otkrila o PAKLU koji je proživela zbog njega! (FOTO)

Autor: Republika

Zabava

01.11.2021

15:53

Pevačica Luna Đogani u emisiji progovorila je o njenoj burnoj vezi sa Slobom Radanovićem.

youtube.com/printscreen

Sloba Radanović i Luna Đogani

 

Novopečena mama i pevačica Luna Đogani bila je gost u emisiji ,,Zvezde Granda Specijal", a tom prilikom dotakla se najburnijih dešavanja iz njenog života. Poznato je da je Sloba Radanović, inače estradni pevač, prevario svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Đoganijevom, u toku prve sezone rijalitija ,,Zadruga". 

Ceo region pratio je dešavanja iz minuta u minut o najkontroverznijem ljubavnom trouglu, a situacija je bila sve napetija. Posle nekoliko godina, Luna je uspela da pronađe svoj mir pored Marka Miljkovića, sa kojim je dobila naslednicu Miu Miljković i ne krije da sada definitivno uživa u svom životu. Luna je najavila i svoj veliki povratak na muzičku scenu, a ovom prilikom tokom gostovanja je prokomentarisala i to kako je Radanović uticao na njen život. 

youtube.com/Zadruga Official

Luna Đogani ljubi stopala Slobi Radanoviću

 

- Sad uništio, to mi je pregruba reč. Neću da kažem da sam bila uništena, ali da, bila sam jako loše, neću da govorim da je to on uradio, niti da je zaslužan za to, sama sam to sebi uradila. Želim da stavim tačku na tu priču. Da, bilo mi je loše, sebi sam u tom trenutku pokvarila život, ne samo sebi, već i svojim bližnjima, narušila sam njihovo zdravlje, njihova osećanja, poslove, zbog toga mi je bilo najviše žao. Ali iz svega toga sam nešto naučila i smatram da na to iskustvo treba tako i da gledam. Ne želim više da se vraćam nazad - ispričala je Luna Đogani u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

e-stock/M. RAFAILOVIĆ/instagram.com/luna_djogani

Luna Đogani i Sloba Radanović raskinuli

 

Komentari (14)

Loading
Slobatori

01.11.2021 16:30

Sloba i Luna su se voleli ludo. To niko ne može osporiti Iskreno i čisto.. Ona mu je vratila eru u život i ljubav kada je bio na ivici ponora. Ma šta pričali oni nikada jedno drgo preboleli nisu i neće, ali život ide dalje....Ostalo je zapisano u vremenu...Na njih su takav pritisak vršili, da je to izvan svake granice normalnog. Sada na druge Zadrugare koji tako nešto rade, gledaju lagano i ne interesuje ih.

Tanja

01.11.2021 20:29

@Slobatori - Luna je totalno zaboravila na tog Slobu jer je ZAVOLELA NAJJACE svog Marka! Luna se udala za svoju najvecu ljubav,svog Marka s kojim ima kcerkicu! ...i zato ne zeli da prica na ovu temu!

Vladica

02.11.2021 10:36

@Tanja - Luna svuda širi nemoral i otimanje tudjih muškaraca. Zato nema prijateljicu ni medju rodjacima.

Krsta

02.11.2021 22:32

@Tanja - Marko DNK i Divna. Kada će analiza DNK materijalaŠ