VODITELJKA TRUDNA U 47. GODINI! Slađana se povukla iz javnosti pre dve godine, a sada je sve ŠOKIRALA! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.11.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađana Slavković naša poznata voditeljka se nakon nekoliko godina u voditeljskim vodama, povukla sa scene u ilegalu, a razlog je trudnoca.

Republika

Foto: printscreen

Slađana Slavković voditeljka

Poznato TV lice Slađana Slavković karijeru je počela na "BK" televiziji, a potom nastavila na "Prvoj" gde je najpre napravila programsku šemu za emisije "Exkluziv" i "Exploziv", a ovih dana je u medijskoj ilegali, zbog trudnoće.

Ona je danas sve iznenadila objavom na Fejsbuku u kojoj je pokazala svoju fotografiju na kojoj je ona u devetom mesecu trudnoće, te su se samo nizali komentari pohvala na račun buduće mame.

Slađana će, po sopstvenom priznanju, uskoro dobiti dečaka:

 

 

- Mama i sin, devet meseci trudnoće - napisala je Slavkovićeva.

Podsetimo, voditeljka je oduvek čuvala svoju intimu za sebe, te je jednom prilikom izjavila čak, da ime svog partnera neće otkrivati nikada jer, kako je tada, istakla, to je promenljiva kategorija:

- Srećna sam u ljubavi, ali to je sve što ću vam reći. Kao mlada novinarka u jednom intervjuu pomenula sam svog tadašnjeg dugogodišnjeg momka, a kasnije, kada smo raskinuli, svi su me i dalje pitali za njega. To me je naučilo da, kao što kaže jedna moja prijateljica, sve što u životu može da se promeni ne treba spominjati u medijima - objašnjava Slavkovićeva, koja tvrdi da je veliki protivnik braka.

- Smatram da je brak bespotrebna papirologija i, bar što se mene tiče, neće se dogoditi. Planiranje potomstva ne bi trebalo deliti sa javnošću jer je to suviše intimna stvar - izjavvila je jednom prilikom lepa voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading