ŽIKA JAKŠIĆ SKIDAO UČITELJICU NA SCENI! Svi gledali u ŠOKU šta radi voditelj, pa joj bez blama poručio: JEL TI SE NEĆE MUŽ NALJUTITI?!

Autor:

Zabava

01.11.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žika Jakšić godinama vodi emisiju "Nikad nije kasno", a uvek se trudi da oraspoloži i opsuti takmičare. Ovoga puta sa jednom takmičarkom je otišao korak dalje.

Republika

Foto: printscreen

Žika Jakšić skida takmičarku

Tokom sinoćne emisije "Nikad nije kasno" žiriju se predstavila Jelena Smiljković, koja ceo život radi kao učiteljica u školi. Svi u studiju bili su oduševljeni izdanjem ove takmičarke, a ni voditelj Žika Jakšić nije ostao imun, te je joj upu'ivao komentare pohvala na njen izgled.

Naime, čim je takmičarka stupila na scenu otkrila je da niko od njenih kolega, pa čak ni direktor škole u kojoj je zaposlena, ne znaju da se prijavila za takmičenje, te da će to za njih biti ozbiljno iznenađenje.

Republika

Foto: printscreen

Žika Jakšić i takmičarka

- Vidi kako si bre lepa žena, je l' neće bivši muž da se ljuti ako ja objavim konkurs za novog?- našalio se Žika pa izašao na scenu i skinuo joj sako.

- Lepo, umiveno, meni se dopalo i ja ovde ništa ne bih dirala- rekla je Milica Pavlović, dok je ostatak žirija takođe podržao pevačicin komentar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading