SUZANA HUŠKA SALETA DA SE OPERIŠE! Pevačica ŠOKIRALA sve sumanutim idejama!

Autor:

Zabava

01.11.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Jovanović nikad nije krila da se podvrgla brojnim estetskim korekcijama, a sada to isto očekuje i od njenog supruga.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Sašu Popovića i supruga Suzana

 

Mnoge estradne zvezde su potkletkle pred trendom estetskih korekcija, te svoj izgled doveli do neprepoznatljivosti, ali mala je količina njih koji to zaqhtevaju i od svojih partnera da urade. Suzana Jovanović mišljenja je da su estetske korekcije deo savremene kulture življenja i da bi svako trebalo da se operiše ukoliko je nešto prestalo lepo da izgleda.

Ona je iz tog razloga, osim što je svoje lice dovela do savršenstva estetskim zahvatima, rešila da natera i svog supruga Sašu Popovioća da se podvrgne istim. Kako kaže, on to ne želi, smatra da mu ulepšavanje ne treba, ali je ona uporna.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sašu Popovića supruga tera na operacije

- Nagovaram Saleta već neko vreme da uradi fejs lifting, stavi malo hijalurona, botoksa. Hoću da se sredi sa merom, međutim, on kaže da ga to ne zanima i da ja, ako želim, mogu slobodno da idem na tretmane. Objašnjavam mu da je to higijena lica. Sale je duhovit, šarmantan, širi pozitivnu energiju, samo mu treba da to odradi i biće top. Bitno je kad gledaš sagovornika da ti prija i komunikacija, ta energija koja se širi, ali i da vizuelno izgleda dobro - kaže Suzana za Svet i dodaje kako Sale voli da mu ona ugađa.

- Ritual kog se pridržavamo i u čemu oboje uživamo je da mu donesem tostirane kifle i kafu u krevet. Tako nam počinje svaki dan. Zaslužio je on zbog svega da ima takav tretman -  izjavila je Suzana za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vladica

01.11.2021 11:35

Ona bi nešto da produži i podeblja a nešto da skrati kod Saleta.

Duksi

01.11.2021 17:39

Možda joj je dosadio Sašin mali.