PRVA FOTKA MAJE BEROVIĆ SA OCEM NJENGO DETETA: Ovo je tajanstveni Alen, retko ga viđate u javnosti, a evo kakav je FRAJER! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.10.2021

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović objavila je prvu fotografiju u drugom stanju sa ocem njenog deteta Alenom.

Republika

Foto: Nemanja Dedoić

Maja Berović trudna

 

Pevačica Maja Berović nedavno je potvrdila da je ostala u drugom stanju sa njenim dugogodišnjim ljubavnim aprtnerom Alenom, koji joj je podrška još od srednje škole. Maja je na Instagramu potvrdila ove srećne vesti, pa je sa pratiocima podelila prvu fotografiju na kojoj se vidi trudnički stomak.

Međutim, njenog voljenog partnera retko kada imamo priliku da vidimo u javnosti, a Maja je sada odlučila da to potpuno promeni, te je objavila prvu fotografiju u drugom stanju sa ocem njenog deteta.

 

 

Maja je otkrila da nosi dečaka i da je veoma uzbuđenja zbog najbitnije uloge u životu, na koju se sprema ceo život. 

Na Instagram profilu Maja je objavila fotografiju sa Alenom, a u komentarima su se nizale reči podrške i čestitke za njih dvoje. Ljubav Maje i njenog voljenog oduvek je bila misterija za medije, jer pevačica nikada nije pravila skandale, a nije ni mnogo eksponirala njenu intimu. 

 

 

Dolazio je na svaki moj nastup u Bosni i sve se završavalo na pogledima, jer sam imala samo 17 godina. Bila sam maloletna i ludo zaljubljena u čoveka koji dolazi na moje nastupe - ispričala je Maja jednom prilikom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading