SRPSKA TIKTOKERKA LEŽI U LOKVI KRVI, DRAMA NA INSTAGRAMU: Nazivali su je kopijom male Džehve, a sada je uradila sebi OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.10.2021

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Radujko napravila ne set skandaloznih fotografijama povodom ,,Novi veštica", a velika drama se digla na Instagramu zbov ovih kadrova!

Republika

Foto: youtube.com/IDJTV

Ema Radujko

 

Poznata influenserka i tiktokerka Ema Radujko objavila je set skandaloznih fotografija na Instagram profilu i to sve povodom ,,Noći veštica". Društvene mreže su se usijale zbog eksplicitnih fotografija mlade Eme, koja je odlučila da ovim potezom šokira javnost. 

Ema je napravila editorijal krvavih fotografija, potpuno naga, te je pozirala na podu, što je sve prestrašilo. Inače, Ema je postala preko noći popularna zbog veze sa Davidom Radosavljevićem, inače bivšom Pinkovom zvezdicom, a potom je iskoristila situaciju i postala poznata tiktokerka. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMA RADUJKO (@emaradujko)

 

Odmah potom su svi počeli daje upoređuju sa pevačicom Teodorom Džehverović, govoreći joj da je ,,kopija male Džehve". 

Međutim, Radujkova je sada odlučila da ode korak dalje, pa je za ,,Noć veštica" pozirala potpuno gola, a komentari na društvenoj mreži Instagram su se usijali u sekundi. Tu se pojavio i Davidov kolega, Sergej Pajić koji je ostao oduševljen ovim editorijalom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMA RADUJKO (@emaradujko)

 

Koje je vaše mišljenje o ovakvim fotografijama?

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Srdjan

01.11.2021 11:39

Krvava Sotona.