FAHRETA SE ZAIGRALA U FOTOŠOPU! Procurila fotka Lepe Brene, na kojoj pevačica ne LIČI NA SEBE! (FOTO)

Autor:

Zabava

31.10.2021

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepu Brenu mnogi kritikuju zbog brojnih plastičnih operacija, zatezanja i peglanja bora, botoksiranja, hijalurona i čega sve ne još, a sada se pojavila fotka koja je zgrozila javnost.

Republika

Foto: Printscreen

Lepa Brena operacije

Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena sada je jedna od najvećih zvezda na području Balkana. U toku svoje duge karijere, punila je stadione i koncertne sale širom ovih prostora i važila je za jednu od najzgodnijih pevačica.

Svi koji prate Breninu karijeru sigurno se sećaju njenog izgleda sa početka osamdesetih godina prošlog veka, kada je pevačica bila krupnije građe, da bi danas svoj izgled dovela do savršenstva, ali izgleda da se sada pevačica trudi da na sve načine uspori starenje, što joj sudeći po fotki koja kruži društvenim mrežama , ne polazi baš za rukom.

 

 

Naime, isplivala je fotka Lepe Brene bez šminke, filtera i fotošopa, pa su se mnogi šokirali njenim pravim izgledom. Fahreta je oduvek važila za ličnost koja redovno odlazi na plastične operacije, a sada je pokazala kako joj je sve popustilo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
kiki

31.10.2021 19:26

Jadne zene izoperisane isfotosopirane a u prirodnom izdanju bez sminke, jedino jos mogu da izadju na javu u noci vestica.

Odgovori 14 2
Blanki

01.11.2021 20:32

Ne,sada baš liči na sebe.