SLAĐA ŽESTOKO NAPUŠILA ĐORĐA DAVIDA: Tom KVAZI ROKERU niko ne bi dao ni 1 €, pio bi iz GUMENIH CIPELA!

Autor:

Zabava

31.10.2021

17:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorde David isprozivao je Radišu Trajkovića Đanija u emisiji "Zvezde Granda", a sada se tim povodom oglasila i Đanijeva supruga Slađa i zapušila usta rokeru.

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Slađa se oglasila

Sve više su učestalije rasprave na javnoj sceni, a dok jedni pričaju da je razlog tome sujeta, koje bolji, uspešniji ili plaćeniji estradni umetnik, drugi pak smatraju da mnogi koji potenciraju konflikte, zapravo rade sebi marketing.

Đorde David isprozivao je Radišu Trajkovića Đanija u emisiji "Zvezde Granda", zbog folkerovog nastupa na jednom slavlju gde je pevao, a potom i pio iz cipele jednog gosta.

Foto: youtube.com/MONDO PORTAL

Đorđe David isprozivao Đanija

- Ne, ne, cipelićeve nastupe nisam imao priliku nikad da gledam. Cipelićev opus ne poznajem - rekao je Đorđe.

Sada se tim povodom oglasila Đanijeva supruga, Slađana Trajković koja je stala u odbranu muža, te je imala šta da poruči Davidu.

- Pošto sam ja gospođetina, Đorđu Davidu ću da kažem da nam se skine s grbače i da traži slavu preko mog muža, koji je za razliku od njega velika zvezda. Tom kvazi rokeru niko me bi dao jedan evro, a ne milion, a pio bi iz gumenih cipala, ne iz skupocenih kao Đani (em to nam je blizak prijatelj i pio je iz poštovanja, a ne za novac). Taj kvazi član žirija takmičenja za "Zvezde Granda", da nije tu došao kao zamena ne bi ga bilo ni na mapi, a ni to mu ne pomaže da zaradi koji dinar pa mu naravno smetaju pevači koji su traženi cele godine, kao sto je to slučaj sa Đanijem jer od potražnje jedino da počne da peva i kad spava. Uz dužno poštovanje pravim rok muzičarima koje ja i moja porodica volimo da slušamo, njegovu nijednu pesmu ne znam. Toliko - rekla je Slađa za Kurir.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Radenko

31.10.2021 17:27

A koja je to "Sladža!?

Odgovori 15 0
Boki

31.10.2021 20:58

"Gospođetina" (novi biser lingvistike uveden od strane ovakvih spodoba) da, za početak, nauči srpski jezik uključujući i gramatiku, pa tek onda da se obrati gosp. Đorđu i javnosti. Tužno je koliko isfrustirane osobe daju sebi važnost.

Odgovori 11 3
Blagoje

01.11.2021 10:23

Gospodžetina sa 2 razreda od osnovnu školu. (Namerno nepravilno napisano).