GOCA BOŽINOVSKA OTKRILA ISTINU O BRENI: Evo u kakvom su odnosu pevačice, OVOME se niko nije nadao!

Autor:

Zabava

31.10.2021

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska se oglasila za portal Republike.rs i otkrila je istinu o pozadini sukoba sa popularnom pevačicom Lepom Brenom.

Republika

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ

Goca Božinovska i Lepa Brena

Lepa Brena i Goca Božinovska su godinama bile nerazdvojne prijateljice, iliti tandem iz snova, a na njihovom izvanvrednom drugarstvu i bliskosti zavidela im je cela estrada, nakon toga su na iznenađenje svih krenula brojna šuškanja u medijima da su ove dve poznate muzičke zvezde zaratile na krv i nož, a da je zapravo razlog ni manje ni više  već Mirko Šijan.

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena na suđenju

Povodom ovih tvrdnji, ekipa portala Republika.rs, stupila je u kontakt sa pevačicom Gocom Božinovskom, kako bismo proverili o čemu se radi, a najpoznatijoj baki i nije baš bilo drago, kada je čula razlog zbog kojeg smo je kontaktirali:

- Ljudi sjašite više sa nas, kakvo neprijateljstvo spominjete, ja sam jedna ozbiljna žena, nemam razloga da se svađam sa bilo kim, Brena i ja se viđamo kad su bitna slavlja u pitanju, to su sve laži što pišu o nama, nas dve smo u odličnim odnosima - izjavila je Goca za portal Republika.rs.

Da li je ovo zaista istina, ili pevačica jednostavno ne želi da iznosi prljav veš u javnost, pokazaće vreme. Podsetimo, poznata pevačica Božinovska je dugo negovala prijateljstvo sa brojnim zvezdama sa kojim je neretko i viđena u društvu u javnosti, a povod za ovakva šuškanja je upravo činjenica Lepa Brena i Goca dugo nisu bile primećene na istom mestu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading