SAMO SPAVAM I GUTAM TABLETE: Milica Pavlović iskreno o svojoj BORBI!

Autor:

Zabava

31.10.2021

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Milica Pavlović otkrila je da se zbog obaveza i serije ''Pevačica'' ne oseća baš najbolje.

Republika

Foto: Republika/Goran Doljančević

Milica Pavlović o seriji Pevačica

Pevačica Milica Pavlović u žiži je javnosti zbog serije ''Pevačica'' u kojoj ona tumači glavnu ulogu, a priznala je da se zbog obaveza koje ima sve više, ne oseća baš najbolje, prenosi Grand Online.

- Do jutros sam skidala temperaturu, prehlađena sam već nedelju dana, što je normalno zbog promene vremena. Isto tako trudim se da se na mom licu ne vidi ni umor, ni ispcprljenost, jer ako sam došla ovde, onda sam došla da sijam - rekla je pevačica, pa dodala da je dobila niz pozitivnih komentara nakon uloge u seriji, te istakla da bi volela da snimi i film:

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milica Pavlović tumači glavnu ulogu u seriji ''Pevačica''

- Šalim se stalno sa svojim prijateljima da u prvim epizodama serije samo spavam i gutam tablete. Gde ćete gore, em prva uloga, em glavna, a ja samo spavam i samo se drogiram (smeh). Ne bih volela da moj primarni poziv (pevanje) trpi. U ovom momentu bavim se modelingom, zaštitno sam lice raznih brendova, nekad osetim da mi je previše. Borim se svakog jutra sa svojim rokovnikom i mejlovima, ali za sada ostajem verna ekipi serije "Pevačice", ali ako bude neka dobra uloga za film... Ali znate šta je problem, dobila sam u seriji glavnu ulogu, prvo pa muško, tako da ne znam, ne bih ispod toga išla. Ne znam kog partnera bi mogli da mi ponude, da bih rekla- može!.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Luka

31.10.2021 16:53

N U L A Milica je promašaj. Pevačica-slaba 2. Glumica 00. Harizma -273 Stav i bitnost 000.

Odgovori 43 9
bggf

31.10.2021 18:44

gluma na nivou hrcka uspavanog !!!

Odgovori 36 4
Zvele

31.10.2021 19:02

Znači sve tablete gutate. Maaa gospođo!!!

Odgovori 20 3
Milann

01.11.2021 07:21

@Zvele - Devojko, ovo što radiš u seriji se ne zove gluma. Mislim da Gaga i potrčko Maksa Catovic, ovim pokazuju koliko otimaju para državi. Moraće da uče od braće Bjelogrlić. A savet za tebe dobronameran, ti se vrati modelingu i pevanju tu nekako i plivas zato što si nevaspitana. Na tome gradis karijeru. Budi sigurna da te niko neće zvati.