DRMA ME ANKSIOZNOST! Dušica Jakovljević priznala da se bori sama sa sobom: IMAM ZABUNU U MOZGU!

Autor:

Zabava

31.10.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević uvek je doterana, sređena i našminkana, te se sa malih ekrana uvek osmehuje milionskom auditorijumu, a sada otkriva da joj sve teže pada da bude non stop sređena i da počinje polako da gubi sebe.

Republika

Foto: instagram.com/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević o životu nakon korone

Dušica Jakovljević je jedno od najprepoznatljivijih lica sa malih ekrana, a atraktivna voditeljka izaziva veliku pažnju gde god da se pojavi. Ipak, ona sada ne krije da ne voli toliko da izlazi kao pre, a da je za to kriva pandemija koronavirusa.

– Prestala sam da volim noćni život. Korona me je odvikla od noćnog života. Ja sam ranije uvek bila neko ko voli da se izgrli sa ljudima. Mislim da mi je to napravilo ozbiljnu zabunu u mozgu. I ne samo meni, već mnogima. Kada sretnete nekog, onda razmišljate da li smete da zagrlite nekog, da li je taj neko primio vakcinu i da li ćete odneti virus kući, a opet ne možete da robujete svim tim stvarima, a opet ste svesni i svih brojki koje svakodnevno slušamo. Prosto se suočavamo sa tim da virus korona uopšte nije naivna stvar - rekla je Dušica za Espreso.

 

 

– Ja sam se uvukla u kuću do te mere da čak nekada prespavam dan. Fali mi ona stara Dušica koja na jedno "Ajde da izađeš!" govorila "Ajde!". Drug mi je skoro rekao: "Ja ću doći ispred tvoje zgrade i ja ću te čekati, pa ti kada izađeš!" - kaže Dušica, koja navodi da smatra da su i društvene mreže te koje dovode do toga da se zatvaramo u sebe:

 

 

– Tu su te društvene mreže koje nam stvaraju utisak da mi komuniciramo sa ljudima i da održavamo neke komunikacijske nivoe, a mi se zapravo zatvaramo u kuću i taj telefon do iznemoglosti eksploatišemo. To je ono što mi se ne dopada, ali što radim i sama.

Navikli smo da je uvek vidimo sređenu i našminkanu, a ona otkriva da joj je van posla naporno da se sprema i šminka, te da shvata da počinje da je hvata neka vrsta anksioznosti:

– Mislim i da me malo drma anksioznost. Već sam shvatila da negde kada se pojavim da gledam u pod i da gledam u daljinu i da vrlo često ne vidim ljude koje poznajem i onda im se slučajno ne javim. Mislim da bi malo trebalo čovek da se izbori sa tim da ne bi otišao stvarno u neku krajnost .

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading