SVE SE SAZNALO! Otkriveno ko je kriv za SUKOBE Cece i Milija u ZVEZDAMA GRANDA!

Autor:

Zabava

30.10.2021

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pronese domaći mediji gledaoci emisije "Zvezde Granda" smaraju da je Saša Popović glavni krivac za sukobe Ceca i Milija.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić/youtobe.com/Zvezde Granda

Ceca Ražnatović i Aleksandar Milić Mili

 

Cecin dolazak u žiri poznatog takmičenja prodrmao je sukob na estradi o kojem se godinama spekulisalo

Kako domaći mediji prenose narod koji prati Zvezde Granda smatra da je Saša Popović glavni krivac za sukob Cece i Milija.

Republika

Foto: printscreen/TV Prva

Saša Popović

Kako se prepričava na forumima, publika smatra da je Sale svesno od samog starta kad je Ceca došla u žiri, počeo da huška nju na Milija i njega na nju i tako produbio konflikt koji njih dvoje imaju od ranije kada su sarađivali, a o čemu je Ceca javno govorila. 

- Saša otvoreno pecka i Cecu i Milija. Kaže njemu da bez Cece sa kojom je radio, ne bi nikad bio toliko poznat. Onda se Mili upali, pa priča kako je stvorio druge velike zvezde i da mu se karijera ne zasniva samo na radu s Cecom - objašnjava izvor za Scandal! i dodaje: 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda

Ceca Ražnatović

 

- Ceca se ne peca toliko, ali ume i ona da odbrusi Miliju, ali sve u svemu, Sale ih provocira jer je majstor za šou. On je negde i pre nego što je Ceca pristala da dođe u žiri, a dok su trajali pregovori, osmislio koncept za njih dvoje. Znao je da su prekinuli saradnju i osetio je da će dići gledanost ako ih bude huškao jedno na drugo. On to svakako radi samo zbog posla, nema nameru da ih svađa, a isto tako zna da su oboje dovoljno dugo u poslu i da mu neće zameriti. Uglavnom, postigao je cilj, samo što ga sad narod proziva da je on kriv za sve Cecine i Milijeve nesuglasice - zaključio je izvor. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading