NATAŠA BEKVALAC PROGOVORILA O TEŠKOM PERIODU! Odvikavanje je jedva podnela, a sada je obelodanila sve detalje: IMAM UROĐENO LUDILO! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nataša Bekvalac nekoliko meseci unazad se bori sa svojim najvećim porokom, cigaretama, kojih je odlučila da se odrekne, što joj je i više nego teško palo, a sada je otkrila u kakvom je stanju u trenutno i da li uspeva da se izbori sa svim što joj je ovo odvikavanje donelo.

Republika

Foto: Promo foto

Nataša Bekvalac o odvikavanju

Pevačica Nataša Bekvalac pre više od dva meseca odlučila je da promeni život i navike, te ostavi svoj najveći porok, cigarete, a svoje pratioce na društvenim mrežama je redovno obaveštavala o svom napretku, ali i padovima i agoniji kroz koju je prolazi.

 

 

Kroz svoje objave, otkrivala je da se oseća psihički loše, da se bori sama sa sobom, ali i da se ugojila, pa čak dostigla i trudničku kilažu, a onda je odlučila da je tu kraj i posvetila se sebi i motivaciji koja će joj pomoći da se izbori sa ''demonima'' i uspela je, liniju je vratila na staro, a odvikavanje joj sve lakše pada, što je podelila i na društvenoj mreži Instagram.

- Dva i po meseca prošlo je od moje poslednje cigarete. Prolazila sam kroz razne faze potpunog ludila, strašnih emotivnih padova... U jednom momentu toliko sam jela da sam na vagi videla 61kg, koliko sam imala kada sam rodila Katju. Tada sam rekla da je dosta! Počela sam da se dižem, motivišem i konačno danas sam nova žena. Moja ishrana ponovo je zdrava i izbalansirana, a ja mirnija (sem urođenog ludila)... Moj izbor su uglavnom obrok salate. Sta vi jedete ovih dana? Koga vi jedete ovih dana? Ko vas jede ovih dana? - napisala je Nata.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading