DARKO U JAPANKAMA I BARBARINOJ JAKNI POSEĆUJE MARKETE! Pratioci šokirani STAJLINGOM pevača, napravio KATASTROFALAN modni promašaj! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2021

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić je često na meti ljutitih fanova, koji konstatuju da od kako je smršao i navukao specifičnu garderobu na sebe, više uopšte nije ni nalik onom starom Darku.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Darko i Barbara uživaju u vezi

Pevač Darko Lazić danima je tema medija zbog odnosa sa devojkom Barbarom Bobak, ali i zbog ljubavne drama sa bivšim verenicama, a od skoro je na meti fanova, zbog sve čudnijih stajlinga.

Naime, pevač je često na meti ljutitih fanova, koji konstatuju da od kako je smršao i navukao specifičnu garderobu na sebe, više uopšte nije ni nalik onom starom Darku, ali pevača to apsolutno ne dotiče, što se može videti po novim objavama, da uopšte nemari za zlorudne komentare.

Foto: printscreen

Darko Lazić stajling

Isplivala je fotka na društvenoj mreži Instagram, na kojoj pevač u jednoj prodavnici obavlja nabavku, a stajling koji je ovog puta odenuo na sebe, možemo slobodno reći, da je najubitačniji od svih dosadašnjih. Darko je nosio čarape dečije i japanke, a sve je to uklopio sa kežual trenerkom, a preko cvetnu jaknu nalik Barbarinoj, te na osnovu i same fotke, možemo zaključiti da im u ljubavi cvetraju ruže, pa čak i dele stvari zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading