SLOBA RADANOVIĆ DOŽIVEO POTRES MOZGA: Pevač otkrio detalje života koje niko nije znao! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.10.2021

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač Sloba radanović podelio je sa svojim fanovima na Instagram profilu fotografiju igrališta u kom je odrastao i mnoge raznežio ovim intimnim trenutkom.

Republika

Foto: Časlav Vukojičić

Sloba Radanović otkrio mesto gde je odrastao

Popularni pevač Sloba Radanović ne prestaje da izaziva veliku pažnju javnosti. Pored toga što niko ne ostaje imun na njegov glas i pojavu, mnogi žele da zavire i u njegov privatan život, te otkriju što više o trenutno jednom od najpopularnijih i najtraženijih pevača, ali i neženja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by S L O B A (@slobaradanovic)

 

On je ovog puta ispunio želju svojim fanovima, te na svom Instagram profilu podelio fotografiju zgrade i dvorišta u kom je odrastao i tom prilikom otkrio detalje iz detinjstva koje niko nije znao.

- Zgrada u kojoj sam rođen... Dobro, rođen sam u porodilištu, ali metaforički rečeno. Igralište mog detinjstva. naš tunel i pesak i ljuljaška, tačnije okvir koji nikada nije imao ljuljašku... Na onom betonu sam doživeo prvi potres mozga - napisao je pevač na svojoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: instagram.com/slobaradanovic

Sloba Radanović podelio detalje iz detinjstva

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nedja

29.10.2021 17:39

I danas se vide posledice potresa mozga.

Odgovori 10 0
Janko

30.10.2021 09:32

Smeje se kao lud na brašno.