LAĆA PORUKOM ZA MARINU RASPLAKAO SVE: Futin sin objavio potresne reči za majku, BOL NE JENJAVA! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.10.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović oglasio se nakon što je došao na grob svoje majke Marine Tucaković.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/pinktv

Milan Laća Radulović i Marina Tucaković

 

Danas je održano 40 dana povodom smrti kantautorke Marine Tucaković, a njeni prijatelji i porodica su se pojavili na Novom groblju kako bi odali počast njihovoj voljenoj. 

Marina je nakon duge i teške bolesti, ali i od posledica koronavirusa izgubila borbu za život, nakon čega je njena porodica zavijena u crno. Podsetimo, Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša Radulovića, za kojim ona nikada nije prestala da pati. 

Republika

Foto: facebook.com/Milan Laća Radulović

Marina Tucaković sa sinom Milanom Laćom Radulovićem

 

Marina je za Miloša napisala pesmu ,,Mišo moj" koju je svojevremeno otpevala pevačica Ana Nikolić. 

Nakon napornog dana, Laća se oglasio na Instagram profilu, a njegova objava je sve rasplakala. Naime, Laća je objavio Marininu fotografiju, a u opisu je napisao samo ,,Mama.".

Svi Laćini pratioci su odmah reagovali, puno reči podrške, ljubavi i emocija su se nizali u komentarima, a on je na ovaj način još jednom pokazao koliko poštovanje ima prema Marini.

 

 

Podsećanja radi, Laća je istakao da će tek nakon 40 dana od smrti njegove majke otvoriti svesku koju je ona ostavila za sobom, u kojoj se kriju mnoge tajne estrade. Međutim, za sada se to još uvek nije desilo, a svi iščekuju da vide šta se nalazi na stranicama koje je Marina zapisivala. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading