40 DANA OD SMRTI MARINE TUCAKOVIĆ: Na Novom groblju MUK I TIŠINA, danas Laća otkriva sve TAJNE ESTRADE? (FOTO)

Autor:

Zabava

29.10.2021

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Laća Radulović, sin Marine Tucaković danas će, kako je poručio, otkriti sve mračne tajne estradnog neba, kao što je i dao reč. Naime, Laća je istakao da će 40 dana nakon smrti njegove majke otvoriti svesku koju je Marina ostavila za sobom u kojoj se kriju mnoge tajne.

Republika

Foto: E-Stock

Marina Tucaković pomen

 

Danas se navršava 40 dana bez velike umetnice Marine Tucaković, koja je preminula 19. septembra, u njenoj 67. godini života. Posledice koronavirusa, kao i duga i teška bolest odveli su Marinu na večni počinak. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/pinktv

Marina Tucaković i Milan Laća Radulović

 

Marina je sahranjena na Novom groblju, a njena poslednja želja je bila da bude ispraćena na večni počinak pored njenog sina Miloša Radulovića, za kojim je patila ceo život. Marina se nikada nije pomirila sa tim da je sahranila sina Miloša, a tokom teških trenutaka porodica suprug Aleksandar Futa Radulović i Milan Laća su joj bili najveća podrška. 

- Komemoracija će biti održana nakon 40 dana za širu javnost kako bi svi mogli da se oproste od nje. Hvala svima na razumevanju. Ožalošćeni Aleksandar i Milan Radulović - pisalo je u jednom od Laćinih tvitova.

Republika

Foto: E-Stock

Pomen Marini Tucaković

Podsetimo, velika kantautorka bila je zaslužna za podizanje mnogih estradnih karijera, pevači i pevačice su od Tucakovićeve dobijali ,,lične karte", kojih su ih vinule u sam epicentar popularnosti. Međuitm, estradno nebo se i dalje trese, jer je Milan Laća Radulović, Marinin sin rekao da tek nakon 40. dana od majčine smrti će progovoriti o svesci koju je ostavila za sobom, a u kojoj se nalaze mnoge prljave tajne estradnjaka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading